Mi várható most osztrákoknál?
2022. febr. 3. 23:52
11/39 anonim 

válasza:

#5.) A covid okozott nekem eddig 2 köhögést. A vakcina esetében még az ismert mellékhatások is nagyobb tünetet okoznak... a nem ismert hosszútávú mellékhatásokról pedig ne is beszéljük...
- Ember olyat még nem alkotott, aminek nincs hátránya, csak előnye...
13/39 anonim 

válasza:

Hát pedig az embert is megalkotta.
14/39 anonim 

válasza:

Itt is kötelező lesz, lehet itt lázadozni, meg nagyokat mondani 😁
15/39 anonim 

válasza:

Moat hogy visszakoztak, kétlem.
16/39 anonim 

válasza:

8 Semmilyen büntetést nem fizetek, mert semmilyen bűnt nem követtem el.
17/39 anonim 

válasza:

#16.)
✅ Ki mondta , hogy fizetned kell ? :D
✅ Majd ha szépen levonják/leemelik a számládról ^^
❌ Görögországban, Csehországban és a többi helyen, már "levonva" érkezik a nyugdíj a számládra.
18/39 anonim 

válasza:

17 Csehországban is megszüntették ezt a tervet: "Visszalépett a Csehország a kötelező oltás bevezetésétől"
Akkor megszüntetem a számlámat, ha kell, akkor elköltözök külföldre, ahol nincs ilyen, szóval engem biztosan nem fognak se beoltani, se büntetgetni.
19/39 anonim 

válasza:

Szerintem aki nem oltatja be magát Ausztriában az szerintem ott hagyja az országot ha valóban ott kötelező lesz és még pénzbüntetés is van. Ez pedig ott majd ahhoz fog vezetni hogy nem lesz munkaerő, nem lesz termelés, munkaerő hiányában befog csődölni a gazdaság és a kormány meg megfogja a szüntetni a kötelező oltás törvényt.
20/39 anonim 

válasza:

19-es vagyok: Én azt tenném ha nekem kötelező lenne mer én soha nem fogom beoltatni ezzel a covid szar@al. Tehát azt kéne csinálni hogy egy olyan ember sem megy dolgozni aki nincs beoltva és nem is akarja magát beoltatni és még azok se mennének dolgozni akik esetleg be van oltva. És igy hogy nem dolgoznak nem lesz amit előbb is irtam termelés az országnak és ez már a kormánynak sem fog majd tetszeni. És utána talán rájön az osztrák kormány hogy nem jó döntést hoztak azzal kapcsolatban hogy kötelezővé tettét az oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!