Szerintetek nagy balhé várható a lengyel-fehérorosz határon?
És/vagy a litván- és lett-fehérorosz határon?
Úgy értem, meddig erőszakoskodhat egy illegális határsértő, hogy a rendőrség, határőrség JOGOS ÖNVÉDELEM címen akár lőhessen az erőszakoskodókra?
Én szurkolok a lengyeleknek,hogy lőjenek.
A határaikat,kultúrájukat akár erőszakkal is védeni kell.Ezt senki nem tagadhatja meg tőlük.
Mi lett volna, ha az oszmán inváziónál elkezdi valaki sajnálni szegény megszállókat?
Fegyvertelen emberekre rálöni semmilyen esetben sem jogos.
Eröszakos tömeg ellen van védöfelszerelés, gumibot, könnygáz. A határvédelem jobban felszerelt mint az illegális bevándorlók. Megfelelö mennyiségü határvédövel vissza lehet öket tartani.
2, ha lenne nálad fegyver és egy fegyvertelen (akinél éppen lehet fegyver amit te nem látsz!!!) éppen puszta kézzel próbálná megfojtani egy szerettedet, akkor is ez lenne a véleményed?
És teszem azt, a támadó testi ereje nem teszi lehetővé, hogy a fegyvered használata nélkül gondolhass beavatkozásra, mert tudod, látod, úgy sejted, hogy gyengébb vagy?
5. Szerintem nincs háború, nem emlékszem rá, hogy Lengyelország meg Fehéroroszország hadiállapotot jelenetett volna be egymással szemben.
Így nincs a határ túloldalán álló ellenséges katona.
Proxyháború van. Az USA és a SZU között is csak hidegháború volt, de mégis ellenségként kezelték egymást. A lengyelek és a fehéroroszok egymás ellenségei ebben a helyzetben.
2-es vagyok, erre az a válaszom, hogy teljesen mindegy mit válaszolok, tovább lehet vinni a témát és újabbnál újabb nehezítö körülményeket kitalálni arra, hogy a végén löni kelljen. Másrészt a 3-as kérdésedben felvázolt helyzet teljesen eltér az eredeti kérdéstöl. Határörségröl beszélünk, nem rolam egy sokkal erösebb emberrel szemben aki a hozzátartozómat folytogatja.
"ha lenne nálad fegyver és egy fegyvertelen (akinél éppen lehet fegyver amit te nem látsz!!!)"
Amint elöveszi a fegyverét nyilvánvaló lesz, hogy fegyver van nála, és indokolt lesz a fegyverhasználat. DE egy csapat menekült ruhás táskákkal vs felszerelt határörség az egy teljesen más helyzet, semmi okuk nincs rájuk löni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!