Akik ebből az Ukrán-Orosz konfliktusból a Kárpátalja vissza csatolását remélik, azok mikor ébrednek fel?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy az Oroszok egy az egyben elfoglalják Ukrajnát (nem fogják). Egyesek mégis hogy képzelik, hogy Kárpátalját vissza kapnánk? Pont az Oroszoktól? Mire fel? Paks2 miatt? Mert már ilyet is olvastam. Ne röhögtessetek már.2022. jan. 31. 03:26
1/4 anonim 

válasza:

Nem kell logikát várni olyan esetben mikor sokan azt sem tudják, hogy az a szerződés már réges rég nincs is érvényben, hanem felülírta egy másik.
2/4 anonim 

válasza:

Én minden reggel 6:30-kor szoktam, kivéve hétvégén, akkor tovább alszom, mivel nem dolgozom!
3/4 anonim 

válasza:

hanem felülírta egy másik így!!!
4/4 anonim 

válasza:

Biztos, hogy nem kapnánk vissza, és ha esetleg mégis felajánlanák elég nagy politikai nyomás helyeződne Magyarországra, hogy ne nagyon fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!