Eljuthat odáig az orosz-ukrán konfliktus (bármikor, akár évek múlva), hogy Ukrajna elveszti/visszaadja Kárpátalját?
Figyelt kérdés
Nem magyar katonai akció következtében.2021. márc. 31. 20:24
1/8 anonim válasza:
Nem.
Egyébként ha jól tudom kárpátalján jelenleg nem több 12% magyar van a népszámlálási adatok szerint, úgyhogy nem tudom mit kezdenénk a maradék 1 millió ukránnal.
2/8 anonim válasza:
Álmodik a nyomor. Magyarország sose kapja vissza az elcsatolt területeket.A magyarok még a megmaradt kis csonka hazaért se képesek kiállni
4/8 anonim válasza:
Mit szeretnél Kárpátaljával? Semmilyen természeti kincs nem található a térségben, mellesleg hatalmas a nyomor illetve a szegénység a kisebb településeken. Kb mintha lenne még egy Borsod megyénk. Többet vesztenénk vele, mint nyernénk, hiába lennének "magyar kézben" az olyan városok, mint Ungvár.
5/8 anonim válasza:
Max. ha Oroszország teljesen elfoglalja és annektálja Ukrajnát és Putyin kegyesen nekünk adja -ami azt jelenti, hogy vagy 50 évig újra a ruszkik csicskái leszünk. Viszont a NATO-nagyhatalmak biztos nem néznék jó szemmel, hogy az oroszok Közép-Európáig terjesztik ki a határukat.
6/8 A kérdező kommentje:
5 erre nem is gondoltam. Putyin ezzel stabilan maga mellé állíthatná Mo-t.
2021. márc. 31. 22:05
7/8 anonim válasza:
Mibe fogadjunk, hogy ha úgy alakulna, hogy Ukrajna széthullik, akkor a lengyelek és szlovákok is bejelentkeznének a területre?
És mibe fogadjunk, hogy a többségben lévő szlávok nem Magyarországot választanák egy népszavazáson.
8/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hiszen MO-nak köze sincs a konfliktushoz, nem nemzetközi támadás megy az ország ellen. Amúgy megjegyezném, nem két ország közötti konfliktus, hanem polgárháboró, az ország harcol a keleti szakadárok ellen, akik Oroszország felé közelednének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!