Mikor támad már Putyin?? Úgy értem Ukrajnára.
Te szerencsétlen, azt képzeled, ha Putyin megtámadja Ukrajnát, akkor majd odaadja puszira Kárpátalját?
Egyáltalán tudod, miért tartozik az a terület Ukrajnához? Ha nem, tanulj egy kis történelmet. Nem ártana.
Mit tudsz te arról, hogy mennyire vagyok szerencsés? Meglepődnél;)
Igen, tudom hogy kötött ki ez a terület Ukrajnánál, van egy nagyon jó dokumentumfilm, ami pont erről szól, hogy a kárpátaljai magyarok hogy laktak 5 országban anélkül, hogy szülőfalujukból elköltöztek volna.
Ahhoz pedig, hogy milyen esetben kerülhetne vissza a Kárpátalja egy része Mo-hoz, kétségtelenül kell némi fantázia, de mivel te annak láthatóan híján vagy, meg se kísérlem ezt megértetni veled 😁
16:
Kb. reálisnak tartom
19:
Hű de erőseket tetszik akarni mondani, de istennek se akar összejönni 🤣.
A primitív, szókincshiányos emberek dühöngése mindig is szórakoztatott, szóval akkor felőlem folytathatod is, hátha egy infarktus is összejön neked közben (nagyon nem szeretném, szóval kérlek vigyazz magadra a nagy erőlködés közepette :))
18:57: van neked doktori címed, kisfiam?
Na így primitívezz. Továbbra is javaslom, hogy a helyszínen vizsgálódj. Mondjuk a donyecki repülőtér kiindulási pontnak megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!