Ha Ukrajna nem bírna az oroszokkal úgysem, minek állnak ki harcolni? Hisz meghalhatnak.
Figyelt kérdés
Biztos vereség, biztos háború. Minek? Viccelsz? Ostobák ezek?2022. jan. 27. 07:49
11/24 anonim válasza:
A NATO csak fegyvereket tud mivel egy katonai szövetség nem kőművesek klubja
12/24 anonim válasza:
#11 valóban az de Ukrajna nem tagja ergó mi a fszért visz oda fegyvereket
13/24 anonim válasza:
Mert segítséget kért? Ha a kisebbet bántja egy nagyobb méretű proli, te nem védenéd meg?
14/24 anonim válasza:
#13 egy puccsal hatalomra jutott nyíltan fasiszta kormánya van amely nato tagországokból származó kissebbségeket terrorizálja ( köztük a magyarokat is) én nem segítenék
15/24 hollófernyiges válasza:
Szép mondat, kb. egyetlen állítása sem igaz.
16/24 MDaniel98 válasza:
Ez nem így működik, van hazaszeretet és az USA sem örülne, ha az amcsi fegyverek harc nélkül kerülnének orosz kezekbe.
17/24 anonim válasza:
Tudod, vannak olyan esetek, amikor az emberek inkább a halált választják, mint azt, hogy egy idegen uralkodjon felettük.
18/24 anonim válasza:
Én is inkább meghalnék, minhogy engedjek a covidfasizmus önkényének. Amilyen világ jön, abból köszönöm nem kérek, akkor mág inkább a halál. Szóval megértem az ukránokat.
19/24 anonim válasza:
"Ostobák ezek?"
Az ukránok? Mint az állat, mindíg is azok voltak!
Igazi Darwin díjas volt az is, aki a Csernobili erőművet oda rakatta.
Az oroszoknak se kéne héborúzni velük, mert minek, inkább adjanak nekik ismét valamit amivel lenullázzák magukat.
20/24 anonim válasza:
"Az USA sem örülne, ha az amcsi fegyverek harc nélkül kerülnének orosz kezekbe."
:D :D
Pont mint Afganisztánban mi?
Akkor ott miért szarták le kinek a kezébe kerül?
Valakinek amúgy feltűnt amúgy, hogy azóta alig jönnek onnan hírek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!