Ha Ukrajna nem bírna az oroszokkal úgysem, minek állnak ki harcolni? Hisz meghalhatnak.
Figyelt kérdés
Biztos vereség, biztos háború. Minek? Viccelsz? Ostobák ezek?2022. jan. 27. 07:49
1/24 anonim válasza:
Biztos nem tudsz pokerezni - ugy hivjak BLÖFF.
2/24 anonim válasza:
Ukrajnában a nyugat bábkormánya van hatalmon. Ők hazaárulók, bármikor szívesen feláldozzák Ukrajnát, ha a világkormány érdeke úgy kívánja. Az USA-EU-Izrael tengely azt akarja elérni, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát, és ezzel az ürüggyel ők megtámadják Oroszországot. Az ukránok szerencséje, hogy Putyin nem ül fel a folyamatos provokációnak.
3/24 anonim válasza:
Azt senki sem mondta hogy a katonák annyira akarnának harcolni.
4/24 hollófernyiges válasza:
Mit is ünneplünk október 23-án? meg március 15-én?
5/24 anonim válasza:
4-es
A hosokrol es a martirokrol emlekezunk meg melto modon.
6/24 anonim válasza:
Mivel ha itt lesz az új világrend vagyis a világkormány, én is nyiltan ellenezni fogom, nem leszek megalkuvó.
7/24 A kérdező kommentje:
" Az USA-EU-Izrael tengely azt akarja elérni, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát, és ezzel az ürüggyel ők megtámadják Oroszországot. "
Ha harc lesz, akkor ki győz? Nem félnek az illuminaTik, hogy atomháború lesz ebből?
Az orosz és amcsi technika fog összecsapni? De orosz hazai földön biztos az orosz győzelem, ráadásul többen is vannak.
2022. jan. 27. 09:06
8/24 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy háború legyen. Oroszország nem hiszem, hogy bemerné vállalni a következményeket
9/24 A kérdező kommentje:
Én nagyon remélem, hogy nem lesz Európában semmiféle háború!
Az is sok ami van
2022. jan. 27. 09:29
10/24 anonim válasza:
Ha a nato is ülne a picsján nem lenne semmi gond de nyomatja a fegyvereket ukrajnába már csak azért is. Ha érdekelné őket az ország akkor élelmet/ építőanyagot stb vinne oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!