Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ausztriában megszavazták a...

Ausztriában megszavazták a kötelező oltást! Szerintetek milyen szintű zavargások lesznek náluk a következő napokban, hetekben?

Figyelt kérdés
Vajon rátudják kényszeríteni az emberekre? Vagy a Kazah-hoz hasonló helyzet alakul ki?
2022. jan. 20. 19:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Kötelező oltást csak úgy lehet megszavazni, ha a megszavazók vállalják a felelősséget az oltások mindennemű negatív következményeiért. Vagy garantálják, hogy ilyenek nem lesznek.
2022. jan. 20. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
17%

"Kötelező oltást csak úgy lehet megszavazni, ha a megszavazók vállalják a felelősséget az oltások mindennemű negatív következményeiért"

Ennyi erővel akik meg nem szavazták meg, nekik meg vállalniuk kell a járvány elhúzódásáért az összes felelősséget?

2022. jan. 21. 04:34
 13/17 MDaniel98 ***** válasza:
77%

"Vagy a Kazah-hoz hasonló helyzet alakul ki?"

Nem lesznek fegyveres zavargások, ha erre gondolsz.

2022. jan. 21. 08:11
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Az osztrákok nem ilyen fegyveresen tüntessünk, meg zavarogjunk nép, lustább az annál, itt élek már egy ideje. 2-3 hétig fel lesz mindenki bszódva, lesznek tüntetések meg egy csomó külföldi lelép a németekhez stb., de amikor majd február végén bejelentik, hogy az évente maximum négyszeri 600 euros büntetést komolyan gondolta a kormány, mindegyik megy és beoltatja magát, mert ezeknek az egy cent is nagy pénz. Aki meg ennek ellenére sem fogja akarni, annak március 16-i kezdettel küldenek egy automatikus büntetőcédulát egy oltásterminussal együtt. Legalábbis a mai újságban ez állt.

A privàt véleményem az, hogy erről referendumot kellett volna kiírni, nem az egynéhány fős parlamentnek kellett volna eldöntenie, hogy akkor 7 millió ember márpedig be kell hogy oltsa magát, meg szerintem ez így eleve az alapvető emberi jogok durva megsértése, de mondom ez csak az én véleményem, én be vagyok eleve oltva. Majd ha mindenki be lesz oltva, nem tudom milyen újabb fasságot fognak kitalálni.

2022. jan. 21. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
#9: Hasonló cipőben, kártyával járok. Szerintem V lefeküdt a gazdagfiúknak. Lehet, hogy volt a hátában egy cső is. Mindenesetre rossz az időzítése. Másik magyarázat lehet: neki van infója a következő mutációról és tudja, hogy az úgy fog terjedni mint az omikron és olyan halálos lesz, mint a korábbi leggyilkosabb. Ekkor felfogható az oltás erőltetése féltő cselekedetnek. De legalább szomorú lenne, mikor az engedetlenekről beszél...
2022. jan. 21. 16:18
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Ez már nem élet. És az a legrosszabb, hogy a Föld gömbölyű: akármeddig menekülök, ugyanott vagyok.

Szerintem Musk Marsutazása sikeres lesz.

2022. jan. 21. 16:24
 17/17 anonim ***** válasza:

15

"De legalább szomorú lenne, mikor az engedetlenekről beszél..."

Ne félj, ezek röhögnek rajtunk! És közülük sokan írkálnak ide!

2022. jan. 21. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!