Csak én gondolom azt, hogy totálisan semmi nem lesz Ukrajnában csak incselkednek mint a bekólázott óvodások?
Egyik hír arról szól, hogy USA szerint napok kérdése a háború, egy bizt. politikai szakértő szerint pedig 100%, hogy semmi nem lesz.
Ráadásul az orosz gazdaság katasztrofális, az ukránokat pedig a legmodernebb fegyverekkel tuningolták fel köztük a Javelin rakétával, ami írtózatos hatékonysággal lövi ki a tankokat.
Ráaádul ezek a szerencsétlenek már 1 éve a határ mellett páváskodnak és meg se moccantak azóta sem. Az oroszok csak hülyét csinálnak magukból és pont az ellenkezőjét (teszetosza gyáváskodás) érik el mint amit valójában szeretnének propagálni (bármikor harcrakész érdekérvényesítő nagyhatalom).
De japán például b@szogathatná hátulrol. Mert mégis csak szövetséges.
Kína nem szálnabe közvetlenül. Neki ottvan é-kore kordában tartása mint állandó házifeladat.
Izrael is a háttérből figyelne,neki vannak érdekeltségei itt is ott is. Nem célja kib@szni magával.
Japán...félre néztem. Bocsi. Ugy rémlett nato tag vagy valami hasonló, de nem.
A lényeg az lett volna, hogy arrafelé puffogtat ès akkor rájuk is figyelni kell.
#5 vagyok:
Na ugye, hogy rezeg a léc! Egyre jobban!
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!