Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hollandiában már az óvodásokat...

Hollandiában már az óvodásokat is érzékenyíti a meleglobbi. Mire jó az, hogy már itt találkoznak a kisgyerekek ilyen jelenségekkel, amit nem is értenek?

Figyelt kérdés

[link]

A baloldal nyilván nálunk is meghonosítaná ezt a helytelen szemléletet.

2022. jan. 16. 14:13
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
Egy kisgyerek fejlődésébe ilyen módon beavatkozni csak nagyon beteg emberek akarnak. Olyanok, akiknek az LMBTQ-jogok fontosabbak, mint a gyerekek jogai. Sajnos nyugaton ezeknek nem parancsolnak megálljt.
2022. jan. 16. 17:20
 32/43 anonim ***** válasza:
91%
Aham szóval a magyarnemzet neked a hiteles forrás. Nincs miről beszélni egy ócska fidesztroll vagy.
2022. jan. 16. 18:28
 33/43 MDaniel98 ***** válasza:
Jó nyilván a liberálisok sem mindig azt teszik, ami helyes, és én a magam részéről a szexuális felvilágosítást a biológia órával kötném egybe, és ovisokat nem terhelnék ezzel, de attól még nem lesz senki meleg, ha azt elmondják neki, hogy ilyen is van, és próbáljon megértően közeledni efelé. A transz-lobbi már nekem is kicsit sok, de megállítani nem tudom, úgyhogy úgy kell élnem, hogy tudom ilyen is van.
2022. jan. 17. 11:51
 34/43 A kérdező kommentje:

Nos, a feltett kérdésre sajnos kevés értelmes válasz született, és az egyéb felmerülő kérdések megválaszolása (hol sérül a jogegyenlőség, továbbra sem tudom) sem ment. Meg az sem derült ki, hogy miért csak pozitív szövegösszefüggésben lehet szó erről a jelenségről. Fogadd el, hogy van ilyen, oké. De azért ne tartsd követendő mintának, mert igenis természetellenes. Nekik persze természetes, csak hát ők a kisebbség, ezt meg ők is tudomásul vehetnék.

Akinek meg van ilyen a családban, az üljön le a gyerkőccel, ha őt ez érdekli és beszélje meg vele, ha úgy látja, hogy ez feltétlenül szükséges. Szerintem óvodás korban még nem feltétlenül kellene ennek vezértémának lennie, tehát mindenkit ekkor még nem kéne felvilágosítani ilyen téren, majd eljön az ideje.

A személyeskedések azok persze mentek, de ezekre nem reagálok, kivéve aki szerint édes jó anyám kielégítetlenül vár engem. Nos kénytelen így tenni, mert előtte a te anyáddal voltam, aki panaszkodott nekem arról, hogy ilyen retardált idióta porontya lett, azóta is szégyelli magát rendesen érte...

2022. jan. 17. 16:21
 35/43 anonim ***** válasza:
93%
"Kevés értelmes válasz született" = senki nem azt mondta, amit hallani szeretnél, de legalább mindenki hülyének nézett, ezért besértődtél
2022. jan. 17. 16:31
 36/43 A kérdező kommentje:

Dehogyis. Az alapkérdés a következő: miért jó már óvodás korban elkezdeni olyan témáról felvilágosítani, amit ekkor a kisgyerek még nem ért? A járulékos kérdések, amik közben előjöttek: miért kell kizárólag pozitív összefüggésben említeni két azonos nemű ember egymás iránti vágyait és hol sérül a LMBTQ emberek jogegyenlősége.

Pörgesd vissza, és nézd át, hányan válaszoltak a kérdésre.

És nem szeretnék hallani semmit, mert van egy véleményem, amit itt is leírtam és akkor is fenntartok, ha a válaszolók többségének ízlésével nem egyezik, de attól még érdekelne a válasz a feltett kérdés(ek)re. Az adott esetben más állásponton lévő írja le, miért tartja szükségesnek azt, hogy kis gyermekeket ilyenekkel terhelünk. Sok ilyen választ olvastunk?

2022. jan. 17. 16:45
 37/43 anonim ***** válasza:

Én látom ám, hogy te helikopter vagy és az összes hülye szembe megy veled az autópályán.

2022. jan. 17. 16:45
 38/43 anonim ***** válasza:
Na te ciszhetero, mondd csak hány gyermeket nemzettél eddig?
2022. jan. 17. 16:47
 39/43 A kérdező kommentje:
37-es: biztos hogy nem. Vállaltam egy véleményt, fenntartom, ennyi. Nem szeretnék meggyőzni senkit arról, hogy az helyes, vagy hogy az az egyetlen helyes álláspont. Csak egy vélemény. De vártam volna a többiekét is.
2022. jan. 17. 16:49
 40/43 anonim ***** válasza:
Légyszi, mondd már el, hogy hány gyereked van kérdező...
2022. jan. 17. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!