Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hollandiában már az óvodásokat...

Hollandiában már az óvodásokat is érzékenyíti a meleglobbi. Mire jó az, hogy már itt találkoznak a kisgyerekek ilyen jelenségekkel, amit nem is értenek?

Figyelt kérdés

[link]

A baloldal nyilván nálunk is meghonosítaná ezt a helytelen szemléletet.

2022. jan. 16. 14:13
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

"a hölgy egyenlő jogokat akar mindenkinek"

Mégis hol sérül az egyenlőség?

2022. jan. 16. 14:59
 22/43 anonim ***** válasza:
86%

"Akkor ti ezek szerint megfogjátok 1-2-3 éves csemetéiteket, és ha már ki tudja mondani a "papa, mama, baba" szavakat, rá is tértek a fütykösre meg a nunira? Vagy ha hancúroztok az ágyban, szóltok a kisgyereknek, hogy nézze ezt ő is végig?"

Ez a te beteg agyadból jött elő. Én semmi ilyenről nem beszéltem, sőt nem is gondoltam.

Szerintem kezeltetni kellene magad...

2022. jan. 16. 15:00
 23/43 anonim ***** válasza:
86%
Ahhoz, hogy a gyerek ne mutogasson ujjal egy meleg párra, nem kell tudnia azt sem, kinek mi vagy a bugyijában, kérdező. Buta vagy.
2022. jan. 16. 15:03
 24/43 anonim ***** válasza:
86%
Te beteg vagy, kérdező.
2022. jan. 16. 15:04
 25/43 A kérdező kommentje:

Most akkor döntsétek már el, hogy a gyereknek kell vagy nem kell ilyen felvilágosítás. Meg azt is, hogy a belinkelt cikkben mi a beteg Fidesz-propaganda.

"Te beteg vagy, kérdező."

Lehet, de a válaszok alapján nem vagyok egyedül. És még mindig kérdezem, hol sérül a jogegyenlőség?

2022. jan. 16. 15:13
 26/43 anonim ***** válasza:
83%

"A Dutchreview.com beszámolója szerint azt tanítják a fiataloknak, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szereti egymást”.

Úristeeeen, hogy merészelik????

Azoknak a kis hülyéknek inkább azt kellene megtanítaniuk, hogy az asszony helye a konyhában, szüljön inkább 3 gyereket, a zsidókat meg kűggyék a gázkamrába.

2022. jan. 16. 15:36
 27/43 anonim ***** válasza:
18: az iskola egészen más, mint az óvoda. Egy tinédzser már el tudja helyezni hallottakat, amiket az óvodás nem tud.
2022. jan. 16. 15:38
 28/43 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, már megint itt töltöd a drága idődet, miközben anyád kielégítetlenül fetreng otthon a konyhapadlón? Menj haza, és tett a dolgod, ahogy egy jó keresztyén heteróhoz illik!
2022. jan. 16. 16:03
 29/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem pl már unokanővérem és unokahúgaim révén vannak kisgyermekek a családban, szerinted ha nekem lesz párom, és mivel ők mind lengyel állampolgárok, akkor hogy lenne ildomos 18 év alatt erről a gyerekeknek beszélni, hogy igen én vagyok a meleg nagybácsi és mellettem lévő férfi milyen jogon ül a családi asztálnál vagy milyen jogon jön a családi eseményekre?
2022. jan. 16. 16:15
 30/43 anonim ***** válasza:
Na halljam, hogy magyaráznád el, hogy én miért egy pasival élek együtt 30 éves koromra, a te meglátásod szerint. Mert az én családomban 1-2 kivételt leszámítva, de elfogadták a dolgot... szóval ha lenne párom, akkor ez nem lenne tabu téma....
2022. jan. 16. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!