Hollandiában már az óvodásokat is érzékenyíti a meleglobbi. Mire jó az, hogy már itt találkoznak a kisgyerekek ilyen jelenségekkel, amit nem is értenek?
"a hölgy egyenlő jogokat akar mindenkinek"
Mégis hol sérül az egyenlőség?
"Akkor ti ezek szerint megfogjátok 1-2-3 éves csemetéiteket, és ha már ki tudja mondani a "papa, mama, baba" szavakat, rá is tértek a fütykösre meg a nunira? Vagy ha hancúroztok az ágyban, szóltok a kisgyereknek, hogy nézze ezt ő is végig?"
Ez a te beteg agyadból jött elő. Én semmi ilyenről nem beszéltem, sőt nem is gondoltam.
Szerintem kezeltetni kellene magad...
Most akkor döntsétek már el, hogy a gyereknek kell vagy nem kell ilyen felvilágosítás. Meg azt is, hogy a belinkelt cikkben mi a beteg Fidesz-propaganda.
"Te beteg vagy, kérdező."
Lehet, de a válaszok alapján nem vagyok egyedül. És még mindig kérdezem, hol sérül a jogegyenlőség?
"A Dutchreview.com beszámolója szerint azt tanítják a fiataloknak, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szereti egymást”.
Úristeeeen, hogy merészelik????
Azoknak a kis hülyéknek inkább azt kellene megtanítaniuk, hogy az asszony helye a konyhában, szüljön inkább 3 gyereket, a zsidókat meg kűggyék a gázkamrába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!