Mi lesz a vége ennek a rengeteg tüntetésnek világszerte?
"Értem ,tehát mivel minden 10000. esetben volt valami mellékhatás, ezért már rettegtek tőle, igaz, hogy a covidba sokkal nagyobb eséllyel haltok bele, de kit érdekel...na ennyit erről. Mondjuk kb. ezt vártam, ezért mondom, hogy kötelezővé kéne tenni."
Oltás mellett is beledögölhetsz. Damu Roland például
"Gondolom az a fajta barom vagy akik tavaly nyáron amikor kezdődtek ezek a tüntetések még azt is konteónak tartottátok hogy kettő nem lesz elég, meg hogy diszkrimináció lessz belőle."
Nem, cicaborsó, nem tartottam konteónak, mert veled ellentétben én nem a Covid idején ismerkedtem meg az ismétlő oltások létezésével. A nemzetközi oltási könyvem egzotikus utazások miatt 3 oldalon keresztül sorolja miket kaptam az elmúlt tizenpár évben :) Még így 3 után sem a Covid ellen vagyok a legtöbbször oltva, képzeld!
A diszkrimináció meg a te hülye fejedben létezik egyedül. Az étteremből, munkahelyről is kivágnak, ha lehúzod a nadrágod és az asztal közepére szarsz. Na az oltás elvárása is pont ugyanennyire "diszkrimináció", fogyatékoskám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!