Ha ma már szinte bárkinek bárhol rendelkezésre áll az oltás, akkor miért szivatják az embereket még mindig a maszkkal világszerte?
Ebben mi a szívatás?Én a jól felfogott érdekemben hordom az ffp2 maszkot másfél éve.
A beoltottak közül is rengetegen kapják el vírust.meg ott vannak a keleti oltóanyagok amelyek ki tudja hogy adnak-e védettséget..
Az oltottak nagyobb eséllyel tünetek nélkül vészelik át a fertőzést maszk nélkül szabadon terjeszthetik a vírust.Az oltatlanok pedig nagyobb eséllyel betegednek meg súlyosan ha elkapják.
No ezért.
Én azóta se voltam beteg, hogy egyáltalán nem hordtam, amikor nem volt kötelező. Pedig nálam sem home office, sem bezárkózás, sem az oltás nem játszik. Na ilyenkor mivan?
2 éve tart ez a mizéria, én se kaptam még el.. Pedig sűrűn vagyok kint hol itt hol ott...
Akkor mi van?
Oltás meg felejtős..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!