Ha ma már szinte bárkinek bárhol rendelkezésre áll az oltás, akkor miért szivatják az embereket még mindig a maszkkal világszerte?
Figyelt kérdés
Mikor elkezdték gyártani a vakcinákat arról szólt a fáma hogy az oltásokkal visszakaphatjuk a régi életünket. Európában pl. már 70% körül áll az átoltottság plusz ehhez még hozzá jönnek azok akik átesettek. Ennek ellenére mindenütt maszkos embereket lehet látni (M.o.-on hálistennek épp nem). De erre a dologra kicsiben is találunk példát. Egy egyetem annak ellenére vezette be szájkosárviselést, hogy 85-90% (!) az átoltottság a diákok között, a tanárok között pedig közelít a 100-hoz... Továbbá a médiában is burkolt módon de soha nem látott erőkkel megy a szájkosárpropaganda pl. facebookon is egy cikkhez maszkos arcok vannak kinagyítva vagy a youtube-on is az intrókép egy kamerába hajoló maszkos egyén. Lehet hogy évtizedekig maszkban kell élni, hiába lesz mindenki beoltva? Mert Köszönöm szépen de az nem a normális életnek felel meg ha állandóan egy ronggyal az arcomon kell élni...2021. okt. 24. 11:39
1/7 anonim válasza:
Engem nem szívatnak vele, mert nem zavar, hogy hordani kell. Nem voltam beteg azóta se, mióta hordom, szóval mindig felrakom, nem csak az Eltén.
2/7 anonim válasza:
Hát ha hatásosak lennének az oltások, akkor nem kéne maszkolni...
3/7 anonim válasza:
Ebben mi a szívatás?Én a jól felfogott érdekemben hordom az ffp2 maszkot másfél éve.
A beoltottak közül is rengetegen kapják el vírust.meg ott vannak a keleti oltóanyagok amelyek ki tudja hogy adnak-e védettséget..
4/7 anonim válasza:
Az oltottak nagyobb eséllyel tünetek nélkül vészelik át a fertőzést maszk nélkül szabadon terjeszthetik a vírust.Az oltatlanok pedig nagyobb eséllyel betegednek meg súlyosan ha elkapják.
No ezért.
5/7 anonim válasza:
Én azóta se voltam beteg, hogy egyáltalán nem hordtam, amikor nem volt kötelező. Pedig nálam sem home office, sem bezárkózás, sem az oltás nem játszik. Na ilyenkor mivan?
6/7 anonim válasza:
5) mi lenne?nem tudom mire gondolsz.előbb-utóbb mindenki elkapja,gondolom ezzel tisztában vagy.
7/7 anonim válasza:
2 éve tart ez a mizéria, én se kaptam még el.. Pedig sűrűn vagyok kint hol itt hol ott...
Akkor mi van?
Oltás meg felejtős..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!