Hogy hogy ilyen olcsó mostanság a repjegy bizonyos országokba?
Hollandiába return ticket-el manapság 6000 - 15 000 forint egy főre economy classon.
Mindig is ilyen olcsóak voltak?
Ezt ki tudnad boviteni legyszives mert nem nagyon ertem az osszefuggest?
Szerintem arra gondol, hogy a sok kőgazdag fél, így a prémium ticket ára csökken mert nincs aki megvegye.
Es ez kb. meddig lesz ilyen olcso dolog?
Mar lassan a vonatozas dragabb mint a repulo...
Covid előtt is ki lehetett fogni ilyen árakat fapadossal ha ügyesen keresett valaki, de tény, hogy most több ilyen jegy van.
Jelenleg azért olcsó, mert Hollandiában hideg van és a kutya sem akar város nézni. Covid intézkedéseket nem tudom, de ha kell vedettséget igazolni, akkor az is csökkenti a potenciális bátor embereket, akik 0 fokban szeretnek sétálni az utcákon.
7
Hollandiaban melegebb van mint itt nalunk atlagban telen.
Nalunk neha (-5) - +7 kozott mozog a homerseklet, Hollandiaban szinte allandoan 10 - 15 fok van esovel meg szellel.
Jó reggelt kívánok, kb 15 éve vannak ilyen árak.
2012-ben, a Malév-csőd után halomban álltak a párszáz forintos jegyek. De a néhány ezer forintos jegyár előtte is jellemző volt, meg azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!