Szerintetek mi lesz Németország jövője? A bevándorlás miatt el fog szegényedni? Vagy tartani fogja azt az életszinvonalat, ami most van?
"Azért mert jelenleg a németek gazdagok, ebből nem következik hogy 100 év múlva is azok lesznek. A történelem te van változásokkal, népek jönnek és tűnnek el, csak úgy mint országok. Az már a te szegényes szellemi szinted mutatja ha szerinted Európa örökké így fog maradni változatlan formában."
Hol írtam hogy Európa örökké így fog maradni változatlan formában? Ha el is szegényedik, nem a muszlimok miatt fog. Németországban már 70 éve tömegesen élnek muszlimok és azóta is gazdagodik az ország. Ma a világ egyik legfejlettebb leggazdagabb országa. Szerinted ők annyira hülyék hogy befogadnának sok millió muszlimot ha látnák hogyebből baj lesz. Nyilván ismerik a muszlimokat és az iszlám vallást ellenben a hozzád hasonló retardált panelprolik csak a TV-ben láttak muszlimot.
"De genetikailag európai, nyelvileg eurázsiai csak úgy mint az indo-európai nyelvek is eurázsiaiak. Azt hogy ki európai a genetika és kultúra határozza meg."
A genetika nem határozza meg hogy ki európai te nagyon hülye. a kultúra igen, de akkor a magyar sem európai mert a lovas nomád kultúrát nem nevezném európainak.
"Ezzel az a gond hogy Árpádékat a források török nyelvűnek írják le. Egyáltalán nem biztos hogy a mai magyar nyelvet Árpádék beszélték, sokkal valószínűbb az hogy csak a köznép beszélte, az elit nem. De igen a honfoglalók bevándorlók voltak, genetikai, kulturális és minden értelemben, a mai magyarok egy teljesen más népesség."
A honfoglalókori magyar elit valóban jelentős mértékben török eredetű volt, és vitatják a magyar nyelv eredetét, az viszont biztos hogy a helyiek nem beszéltek előtte a magyart.
"De nagyon is van köze, mivel az európai népek a világ többi részétől elkülönülve egy csoportban vannak genetikailag te idióta."
Ha egy magyar Németországba költözik akkor szerinted nem bevándorló de ha egy arab költözik oda akkor az? Te tényleg ennyire retardált vagy?
"Pontosan tudod kikre céloztam, te értelmi fogyatékos, ha meg nem akkor látszik hogy fogalmad nincs arról amiről vitatkozol, ha a szövegkörnyezetből nem világos."
Nem tudom kire céloztál mert retatdált vagy. A te logikád alapján akkor a törökök sem bevándorlók.
"Hol van ez a mondás? Nálatok a zsinagógában?"
Onnan hogy a hozzád hasonló panelprolik a gyakorlatban alkalmazzák.
"Ha lenne annyi eszed hogy utánanézz akkor tudnád hogy Törökország lakossága az elmúlt tíz évben 10 millióval nőtt"
Mert ott is sok a bevándorló. A termékenységi ráta ettől még 2.
"Te vagy szándékosan hazudsz vagy tényleg ennyire ostoba vagy"
Én az európai muszlimokról beszélek te nagyon hülye. Mint törökök, albánok, bosnyákok. És ahogy mondtam egy afrikai bevándolró sem vállal annyi gyereket mint a hazájában.
"Németországban most a lakosság már 26,7%-ban bevándorló hátterű te idióta:"
Eddig muszlimokról beszéltél te idióta. Nem minden bevándorló muszlim. Sok afrikai bevándorló például keresztény. Tényleg, velük például nincs problémád?
"Aham ettől még Erdogan haverja valláson alapuló török államot képzel el"
És akkor mi van? Egy ember a sok ezres kormányzó pártból ezt akarja. Sorold már fel hogy Erdogan a 20 év alatt milyen intézkdéseket tett arra hogy megszüntesse a szekurális államot te idióta.
"Nem élek Németországban, ezen az oldalon ebben a topicban napi több tizezer regisztrált felhasználó fordul meg te szellemi fogyatékos, több ezernek van három pipája mint nekem, ebből te levonod hogy csak én lehettem. Nem élek ott, de laktam kint egy ideig."
Ugyanúgy a Németországi muszlimokat rágalmazta ugyanolyanstilusban mint te és szintén három csillagos volt, ezért gondolom hogy te vagy az te szellemi fogyatékos.
"Akkor ezt most le tudod írni magyarul is? Látszik hogy az anyanyelved nem magyar vagy súlyosan értelmi sérült diszgráfiás vagy."
Egy betű maradt le. Ha egy betű hiánya miatt nem tudod értelmezni a mondatot akkor értelmi fogyatékos vagy.
"Hol írtam hogy Európa örökké így fog maradni változatlan formában? Ha el is szegényedik, nem a muszlimok miatt fog. Németországban már 70 éve tömegesen élnek muszlimok és azóta is gazdagodik az ország. Ma a világ egyik legfejlettebb leggazdagabb országa. Szerinted ők annyira hülyék hogy befogadnának sok millió muszlimot ha látnák hogyebből baj lesz. Nyilván ismerik a muszlimokat és az iszlám vallást ellenben a hozzád hasonló retardált panelprolik csak a TV-ben láttak muszlimot."
Folyamatosan ez a narratívád hogy Németország jelenleg ilyen és nem fog változni,mert olyan korlátolt fogyatékos vagy hogy nem tudsz előre gondolkodni. Lehet hogy Németországban már 70 éve vannak muszlimok, de régen nem volt ekkora nagy a számuk a többséghez viszonyítva, ez fog visszaütni. Németország azért gazdag mert a fehér őshonos németek ezt megteremtették, szorgalommal, precizitással stb, a Közel Kelet mert azért csóró mert olyan mentalitású muszlimok lakják, ha megtörténik a lakosságcsere akkor az lesz németben is amit a közel keleten látsz. Hülye vagy ha azt hiszed egy lakosságcsere után megmarad a régi kultúra és gondolkodás.
Igen pontosan ezt gondolom hogy a jelenlegi pénzelvű, GDP hajhász, fogyasztói társadalomban élő individualista németeket (vagy mint a hozzád hasonló buta balkáni prostikat) nem érdekli mi lesz 100-150 év múlva, az érdekli őket hogy az ő életükben meglegyen a plusz TV, a jobb fizu, a nyaralás stb és ennek az az ára hogy jönnek a migránsok mert ettől pörög a GDP akkor befogadják, mert letojják a jövőt, ahogy téged sem érdekel, csak önmagad és hogy a te éltedben legyen minden. Így gondolják a németek is, amit nagyon megfognak szívni az unokáik.
"A genetika nem határozza meg hogy ki európai te nagyon hülye. a kultúra igen, de akkor a magyar sem európai mert a lovas nomád kultúrát nem nevezném európainak."
Te komolyan ilyen buta vagy? :D Előbb linkeltem a genetikai táblázatot hogy az európai népek egy csoportban vannak, és elkülönülnek más népektől. Ez a csoport pontosan meghatározza a kontinenst genetikailag. Az meg hogy az ősmagyarok lovasnomádok voltak teljesen lényegtelen a 21. században, mert a mai magyarok nem azok.
"Ha egy magyar Németországba költözik akkor szerinted nem bevándorló de ha egy arab költözik oda akkor az? Te tényleg ennyire retardált vagy?"
A különbség az te nagyon fogyatékos hogy a magyarok Magyarországról jönnek, ami az EU része és amivel Németország szoros szerződéseket kötött az EU keretein belül, Magyarország teljesített egy csomó feltételt ehhez a csatlakozáskor, az arabok meg olyan országokból jönnek amik teljesen kívül vannak ezeken. A kettő nagyon nem egy kategória.
"Nem tudom kire céloztál mert retatdált vagy. A te logikád alapján akkor a törökök sem bevándorlók."
Meg kéne tanulni az értő olvasást, bár amennyi eszed van...
"Onnan hogy a hozzád hasonló panelprolik a gyakorlatban alkalmazzák."
Tehát akkor honnan hallottad ezt a mondást? Románpusztáról vagy a panelproli buta családodtól?
"Mert ott is sok a bevándorló. A termékenységi ráta ettől még 2."
Nem azért mert sok a bevándorló te nagyon hülye, hanem mert a törökök népesedési rátája pluszos. Ezekben az adatokban a bevándorlók benne sincsenek, csak az állampolgárok.
"Én az európai muszlimokról beszélek te nagyon hülye. Mint törökök, albánok, bosnyákok. És ahogy mondtam egy afrikai bevándolró sem vállal annyi gyereket mint a hazájában."
Senki nem róluk beszél te retardált, a bosnyákok, albánok nem reprezentálják az átlag muszlimot, és senkit nem érdekel hogy kevesebb gyereket vállalnak az arabok, afrikaiak itt mint az eredeti hazájukban. Még igy is simán túlszaporodják a helyi fehéreket,ez statisztikai tény.
"Eddig muszlimokról beszéltél te idióta. Nem minden bevándorló muszlim. Sok afrikai bevándorló például keresztény. Tényleg, velük például nincs problémád?"
A bevándorlók 99%-a muszlim, az a is keresztény rész teljesen irreleváns. Ezek muszlim országokból jönnek:
"És akkor mi van? Egy ember a sok ezres kormányzó pártból ezt akarja. Sorold már fel hogy Erdogan a 20 év alatt milyen intézkdéseket tett arra hogy megszüntesse a szekurális államot te idióta."
Nem azt mondtam hogy a mai Törökország nem szekuláris te fogyatékos, hanem hogy vannak erre tervek és javaslatok hogy ezen változtassanak. De ha neked Erdogan pártjának az elnökének a szavai nem elegek akkor nem tudom mi kéne még.
"Ugyanúgy a Németországi muszlimokat rágalmazta ugyanolyanstilusban mint te és szintén három csillagos volt, ezért gondolom hogy te vagy az te szellemi fogyatékos."
Soha nem rágalmaznám a muszlimokat, derék, becsületes, konzervatív emberek, akik majd a majd fajta liberáltakat fogják megkövezni. Nekem egy muszlim sokkal inkább a testvérem mint a te prosti hazaáruló fajtád. Egy csomó muszlim barátom volt kint.
"Egy betű maradt le. Ha egy betű hiánya miatt nem tudod értelmezni a mondatot akkor értelmi fogyatékos vagy."
Nem egy betű maradt le, hemzsegsz a helyesírási hibáktól, sokszor a mondatot nem tudod értelmesen megfogalmazni, látszik nem az anyanyelved a magyar. Takarodj vissza ahonnan jöttél.
"Lehet hogy Németországban már 70 éve vannak muszlimok, de régen nem volt ekkora nagy a számuk a többséghez viszonyítva, ez fog visszaütni."
Milyen ekkora nagy szám te retardált? Ez a nagy szám most 5%. És honnan tudod hogy vissza fog ütni ha 70 év alatt nem ütött vissza, sőt csak gazdagodott Németország.
"Németország azért gazdag mert a fehér őshonos németek ezt megteremtették, szorgalommal, precizitással stb, a Közel Kelet mert azért csóró mert olyan mentalitású muszlimok lakják, ha megtörténik a lakosságcsere akkor az lesz németben is amit a közel keleten látsz."
A Nyugat tette olyanná a Közel-Keletet amit kritizálsz te értelmi fogyatékos. Az USA már a sokadik országot rohanta le a hadsergével, a többinél meg a saját bábjait helyzeték vezető pozicióba hogy a Nyugatot szolgálják ki. Egyetlen kivétel Törökország, ezért ekézi minden nap a Nyugat Törökországot meg Erdogant.
"Igen pontosan ezt gondolom hogy a jelenlegi pénzelvű, GDP hajhász, fogyasztói társadalomban élő individualista németeket (vagy mint a hozzád hasonló buta balkáni prostikat) nem érdekli mi lesz 100-150 év múlva, az érdekli őket hogy az ő életükben meglegyen a plusz TV, a jobb fizu, a nyaralás stb és ennek az az ára hogy jönnek a migránsok mert ettől pörög a GDP akkor befogadják, mert letojják a jövőt, ahogy téged sem érdekel, csak önmagad és hogy a te éltedben legyen minden. Így gondolják a németek is, amit nagyon megfognak szívni az unokáik."
Ez igaz általában véve az egész Nyugati világra de azon belül kb a németekre igaz a legkevésbé. Ebből is látszik mennyire ostoba vagy. Németország komolyan veszi a fenntarthatóságot, a zöld energiát és odafigyel a bevándorlókra.
"Te komolyan ilyen buta vagy? :D Előbb linkeltem a genetikai táblázatot hogy az európai népek egy csoportban vannak, és elkülönülnek más népektől. Ez a csoport pontosan meghatározza a kontinenst genetikailag."
Retardált vagy ezért mégegyszer leírom. A genetikának semmi köze ahhoz ki bevándorló vagy ki nem az. Meg te úgy kezeled Európát mintha egy egységes állam lenne.
"Az meg hogy az ősmagyarok lovasnomádok voltak teljesen lényegtelen a 21. században, mert a mai magyarok nem azok."
A magyar ember Árpád leszármazottjának tekinti magát, Árpád pedig lovasnomád volt, tehát a magyar nép nem európai származású.
"A különbség az te nagyon fogyatékos hogy a magyarok Magyarországról jönnek, ami az EU része és amivel Németország szoros szerződéseket kötött az EU keretein belül, Magyarország teljesített egy csomó feltételt ehhez a csatlakozáskor, az arabok meg olyan országokból jönnek amik teljesen kívül vannak ezeken. A kettő nagyon nem egy kategória."
Te nyomorék retardált. Az EU megkönnyíti a szabad mozgást az unió országain belül de ettől még ha te Németországba költözöl továbbra is bevándoroló leszel.
"Meg kéne tanulni az értő olvasást, bár amennyi eszed van..."
A törökök bevándorlók vagy nem?
"Tehát akkor honnan hallottad ezt a mondást? Románpusztáról vagy a panelproli buta családodtól?"
Nem értesz magyarul? Onnan tudom hogy a hozzád hasonló panelprolik a gyakorlatban alkalmazzák.
"Nem azért mert sok a bevándorló te nagyon hülye, hanem mert a törökök népesedési rátája pluszos. Ezekben az adatokban a bevándorlók benne sincsenek, csak az állampolgárok."
De a bevándorlók is benne vannak te idióta. A lényeg pedig az hogy az európai muszlimok, mint a törökök nem vállalnak sok gyereket.
"Senki nem róluk beszél te retardált, a bosnyákok, albánok nem reprezentálják az átlag muszlimot, és senkit nem érdekel hogy kevesebb gyereket vállalnak az arabok, afrikaiak itt mint az eredeti hazájukban. Még igy is simán túlszaporodják a helyi fehéreket,ez statisztikai tény."
Pontosan hogy erről van szó te retardált, mert az hogy az európai muszlimok nem vállalnak sok gyereket azt bizonyítja hogy a most érkező muszlimok sem fognak idővel sok gyereket vállalni. Ez a következtetés egyértelműen lovonható.
"A bevándorlók 99%-a muszlim, az a is keresztény rész teljesen irreleváns. Ezek muszlim országokból jönnek"
Te magad vagy arra a bizonyíték hogy ez nem így van. Te megad is migráns vagy ha tényleg Németországban éltél és az összes kelet-európai is. Angliában akik a brexit mellett kapányoltak nem az arab migránsokat hozták fel hanem a kelet-európai migránsokat mit amilye te is vagy. A brexit a hozzád hasonló retardált kelet-európai proli migránsok miatt volt, nem az arabok vagy más muszlimok miatt.
"Nem azt mondtam hogy a mai Törökország nem szekuláris te fogyatékos, hanem hogy vannak erre tervek és javaslatok hogy ezen változtassanak. De ha neked Erdogan pártjának az elnökének a szavai nem elegek akkor nem tudom mi kéne még."
Nincs erre semmiféle terv és a 20 év alatt egyetlen egy ilyen intézkedése sem volt Erdogannak te fogyatékos.
"Soha nem rágalmaznám a muszlimokat, derék, becsületes, konzervatív emberek, akik majd a majd fajta liberáltakat fogják megkövezni."
Egész végig a muszlimokat rágalmaztad és még hazudsz is?
"Nekem egy muszlim sokkal inkább a testvérem mint a te prosti hazaáruló fajtád. Egy csomó muszlim barátom volt kint."
Barátaid meg testvéreid, persze :) Nem teszel mást mint az iszlámellenes fideszes kormánypropagandát bövögöd itt vissza. Ez a propaganda pont a hozzád hasonló értelmi fogyatékos panelproliknak szól és ezek vevők rá.
"Nem egy betű maradt le, hemzsegsz a helyesírási hibáktól, sokszor a mondatot nem tudod értelmesen megfogalmazni, látszik nem az anyanyelved a magyar. Takarodj vissza ahonnan jöttél."
Annyira retardált vagy hogy sok oldalnyi hozzászólás után sem tudod megállapítani hogy egy magyarral beszélsz vagy sem.
Már régen mondom, hogy az egész politika kategóriát be kellene szántani, mert a legtöbb téma szekértáboros anyázássá fajul ha nem nyeli el az érdektelenség.
És még a kérdések sem igazi kérdések, hanem inkább vitaindítók úgy, hogy a kérdezőnek sziklaszilárd, megingathatatlan véleménye van arról, amiről kérdez.
# Hypno
Akinek Újévkor nincs jobb dolga az anyázásnál, a politika rovatban, annak milyen ingerszegény, család nélküli, magányos élete van, mindegy, hogy jobbos vagy balos az illető ?
Mondjuk az újév pont megfelelő alkalom, mert akinek nincsenek házi állatai annak általában semmi dolga ezen a napon, vagyis ráér. 🤣
Csak éppen ez az oldal pont nem erre jött létre, hanem arra, hogy ha nem tudsz valamit, akkor legyen egy hely ahol megkérdezheted.
És a legtöbb kategóriánál működik is.
Mi 3-an vagyunk családilag, és mégis társasozással / tévézés / egyéb programozással elfoglaljuk magunkat, addig mások meg regényszintű és anyázással teli "válaszolgatást" rendeznek a Gyakori Kérdéseken, az ilyeneket sajnálni tudom.
"Milyen ekkora nagy szám te retardált? Ez a nagy szám most 5%. És honnan tudod hogy vissza fog ütni ha 70 év alatt nem ütött vissza, sőt csak gazdagodott Németország."
Németországban a bevándorlók hátterűek aránya a teljes népességhez képest 26%, ahogy azt forrással igazoltam. Látszik el se olvastad. A muszlim vallást követők aránya megint növekszik, sok sokadik generációs bevándorló hátterű kezdi felfedezni a muszlim gyökereit, többek között a terroristák is ezek közül kerülnek ki. Ez a réteg Németországban külön kerületekben, gettókban él, ott szocializálódik, nem pedig a németek között, ami komoly aggodalomra ad okot. Régen Németországban nem volt sok mecset, ma kb 2500 működik, ezek túlnyomó részt az elmúlt pár évtizedben épültek:
Ha ez neked nem bizonyíték az elkezdődött iszlamizációra akkor semmi.
"A Nyugat tette olyanná a Közel-Keletet amit kritizálsz te értelmi fogyatékos. Az USA már a sokadik országot rohanta le a hadsergével, a többinél meg a saját bábjait helyzeték vezető pozicióba hogy a Nyugatot szolgálják ki. Egyetlen kivétel Törökország, ezért ekézi minden nap a Nyugat Törökországot meg Erdogant."
Tévedés. A Közel Kelet már az USA háborúi előtt szegény, elmaradott régió volt, erről kérdezd meg az 500 évig a területet gyarmatként uraló oszmánokat, mert akkor kezdődött a lecsúszás.
Erdogant meg bőven lehet kritizálni mivel a politikai ellenfeleit börtönbe záratja, korlátozza az ellenzéki sajtót, egyre inkább egy diktatúrát épít ki.
"Ez igaz általában véve az egész Nyugati világra de azon belül kb a németekre igaz a legkevésbé. Ebből is látszik mennyire ostoba vagy. Németország komolyan veszi a fenntarthatóságot, a zöld energiát és odafigyel a bevándorlókra."
Nekem volt szerencsém Angliában is járni, ott sokkal inkább megfigyeltem a bevándorlók integrációját mondjuk feketék, indiaiak körében. Persze ott is vannak gettók, de nem olyan súlyos a helyzet mint Németországban. Ott pl sok bevándorló németül se beszél, ilyet Angliába nem láttam hogy a helyi nyelvet ne beszélnék. Sok Angliában élő bevándorlónak van brit identitása, ezt a fajta gondolkodást Németországban megint nem láttam ahol gyakorlatilag senki nem tartja magát németnek, sőt az ott élő törökök, afgánok, arabok nagyon nacionalisták.
Németország nem kifejezetten környezetbarát, gyakorlatilag egy átlag európai szinten vannak:
"A genetikának semmi köze ahhoz ki bevándorló vagy ki nem az. Meg te úgy kezeled Európát mintha egy egységes állam lenne."
De olyan szinten van köze hogy megmutatja ki érkezik kontinensen belül és kik kívülről. Akik kívülről érkeznek nyilván problémásabban illeszkednek be, a kulturájuk és szocializációjuk miatt.
"A magyar ember Árpád leszármazottjának tekinti magát, Árpád pedig lovasnomád volt, tehát a magyar nép nem európai származású."
Nem mondtam hogy a magyar nép európai származású, azt mondtam a mai magyarok európaiak és ez igaz minden tekintetben.
"Te nyomorék retardált. Az EU megkönnyíti a szabad mozgást az unió országain belül de ettől még ha te Németországba költözöl továbbra is bevándoroló leszel."
Azoknak az országoknak könnyíti meg akik vállaltak egy csomó mindent EU csatlakozáskor. Tehát hiába egy magyar és arab is bevándorló Németországban, ettől még a kettő nagyon nem ugyanaz a kategória, mert a németek a magyar állammal egyeztek meg a két ország közötti szabad munkaerő áramlásról, de Németország nem kötött ilyesmi szerződéseket Szomáliával, Szíriával, Nigériával stb. Ezért butaság a kettőt összemosni és egy magyar vendégmunkást összemosni egy EU-n kivül érkezővel.
"A törökök bevándorlók vagy nem?"
Igen Európában mindenképp, a törökök genetikailag a többi nyugat ázsiai néphez állnak közel nem hozzánk, muszlim kultúrájuk van, miért lennének európaiak?
"Nem értesz magyarul? Onnan tudom hogy a hozzád hasonló panelprolik a gyakorlatban alkalmazzák."
Csak mert a családodban, barátaidnál azt látod hogy pénzért eladnák az anyjukat is (ahogy te is), ez nem jelenti hogy igaz az összes magyarra.
"De a bevándorlók is benne vannak te idióta. A lényeg pedig az hogy az európai muszlimok, mint a törökök nem vállalnak sok gyereket."
Nincsenek benne, mert a forrás a helyi török állampolgárok gyerekvállalásáról szól, egy statisztikába se veszik bele a nem állampolgárokat, és igen a törököknek nagyon is pluszos a születési rátájuk, Törökországban is, Németországban is, ahogy a forrás is mutatja.
"Pontosan hogy erről van szó te retardált, mert az hogy az európai muszlimok nem vállalnak sok gyereket azt bizonyítja hogy a most érkező muszlimok sem fognak idővel sok gyereket vállalni. Ez a következtetés egyértelműen lovonható."
A valóságban sajnos minden egyes statisztika azt mutatja hogy a bevándorló muszlimok több gyereket vállalnak mint az európaiak, ebből is levonható egy következtetés, amiről te nem vagy hajlandó tudomást venni.
"Te magad vagy arra a bizonyíték hogy ez nem így van. Te megad is migráns vagy ha tényleg Németországban éltél és az összes kelet-európai is. Angliában akik a brexit mellett kapányoltak nem az arab migránsokat hozták fel hanem a kelet-európai migránsokat mit amilye te is vagy. A brexit a hozzád hasonló retardált kelet-európai proli migránsok miatt volt, nem az arabok vagy más muszlimok miatt."
Először is ezek a kelet EU-s "proli" migránsok sokkal képzettebbek átlagban mint a muszlim bevándorlók, másrészt mivel a kelet EU-sok fehérek ezért őket nem védi meg az SJW szekta, még a színes bevándorlókat nem pc szidni.
"Nincs erre semmiféle terv és a 20 év alatt egyetlen egy ilyen intézkedése sem volt Erdogannak te fogyatékos."
Hát pl a Hagia Sophia ismét mecset lett Erdogan alatt:
Rengeteg ilyen iszlamizációra való kijelentést tettek, Erdogan is azt mondta:
"The mosques are our barracks, the minarets our bayonets, the domes our helmets and the faithful our soldiers"
"Egész végig a muszlimokat rágalmaztad és még hazudsz is?"
Tudod idézni amikor őket rágalmaztam? Én tejesen jól megleszek egy muszlim Európában, mert gyakorlatilag a gondolkodásunk 90%-ban ugyanaz. Akik menni fognak a vesztőhelyre azok a Prideosok, transzok, melegek, meg a hasonló réteg.
"Barátaid meg testvéreid, persze :) Nem teszel mást mint az iszlámellenes fideszes kormánypropagandát bövögöd itt vissza. Ez a propaganda pont a hozzád hasonló értelmi fogyatékos panelproliknak szól és ezek vevők rá."
Mitől lettem hirtelen Fideszes? Te vagy az aki Erdogant, Orbán legjobb haverját foggal körömmel védi, meg nyugat ellenes kijelentéseket tesz, hogy hazudnak róla.
"Annyira retardált vagy hogy sok oldalnyi hozzászólás után sem tudod megállapítani hogy egy magyarral beszélsz vagy sem."
Max állampolgárságilag lehetsz magyar, egyébként nem. Elég megnézni a hozzászólásaidat ahogy a magyarokat kollektivista módon támadod, a lehető legtrágárabb stílusban, nem mellesleg az írásodon is látszik hogy nem az anyanyelved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!