Miért van ennyi oroszimádó itthon?
Figyelt kérdés
Itt gyakorikérdéseken is van egy elég nagyszámú réteg akik nagyon oroszpártiak. Mi ennek az oka? Ezek az emberek már mind elfelejtették a rengeteg borzalmat amit az oroszok okoztak nekünk? (1848-49, 1945, 1956)
PL: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
2021. dec. 19. 15:49
11/14 anonim válasza:
Utálom ezt a kifejezést... én úgy mondom, hogy bizonyos mértékig természetesen szeretem Oroszországot, Lengyelországot, Magyarországot is, de ugyanakkor a jelenlegi politikai vezetésükkel eléggé kritikus vagyok... és nem gondolom azt, hogy nagy támogatottsága lenne ennek a jelenlegi vezetőknek ezen országokban... csak sajnos az embereket meglehet vezetni és félemlíteni..
12/14 anonim válasza:
Mert már mindenkit putyinistának neveznek, aki valami rosszat mond az usa-ról.
13/14 anonim válasza:
"A magyar ember ilyen. Nem találja a helyét, ha nem szaros a szája."
Hofi
14/14 anonim válasza:
Én a jófajta vodka miatt, hisz nincs is annál jobb mint olcsó vodkából hullarészegre inni magad, mezítlábas munkás cigarettát szívni és nosztalgikus proletár indulókat énekelni télen egy pufajkában a vörös zászló alatt, és a munkás ököl dicsöségét hirdetni a barrikádokon!
Kedvencem a zsíros kenyér!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!