Miért van ennyi oroszimádó itthon?
Itt gyakorikérdéseken is van egy elég nagyszámú réteg akik nagyon oroszpártiak. Mi ennek az oka? Ezek az emberek már mind elfelejtették a rengeteg borzalmat amit az oroszok okoztak nekünk? (1848-49, 1945, 1956)
PL: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Nem oroszimádók.
Viszont felfogják, hogy mit művel Amerika és az USA.
Egyelőre addig vagyunk biztonságban, amíg nincs orosz-usa háború,
amit persze megint itt vívnának meg, Közép-Európában.
Szerintem ennek több oka is van. Például:
1, Sokan úgy gondolják Nyugatról már csak a szenny és aberráció érkezik felénk.
2, Szintén sokan úgy gondolják az EU tagság valójában csak a Nyugatnak jó igazán, nekünk meg csak a morzsák jutnak emelett az önállóság jelentős csöknnésével.
Én meg azt mondom egy olyan kis országnak mint Magyarország mindefelé kell "barátkozni". Az egyoldalú függés kis országoknál nem szerencsés.
Szerintem meg inkább a nagy ruszkizás meg oroszellenesség megy Magyarországon.
Mondom ezt úgy, hogy Szerbiában nőttem föl.
Egyáltalán nem látok semmiféle russzofiliát Magyarországon.
Gyere el Szerbiába, na ott tényleg oroszimádat van. És a szó valós értelmében, nem a ballib értelemben ahol már akkor is oroszimádónak bélyegeznek ha nem támogatod az lmbtq-t vagy nem vagy elvakult nato soviniszta
Mert a felcsúti KISZ titkár most orosz imádó, és hívei bárhova követik. 2008 környékén még oroszellenesek voltak.
Nosztalgia. 40 év "megbonthatatlan szovjet magyar testvériség" nem múlt el nyomtalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!