Ez nem nagy dolog? Csak szerintem nagy dolog ez?
Elméletileg a román kormánykoalicióban 3 párt van, a libsik, szocik, és a romániai magyarok ( RMDSZ)
Csak szerintem hatalmas dolog az hogy a minket szívből gyűlölő románok, akik ha lehetne már küldenék Debrecenbe a tankjaikat és lebombáznának minket azoknak a kormányában a 3 párt közül az egyik magyar, aki kiáll a magyar kultúra és az autonómia mellett? Én azt nem tudnám elképzelni pl hogy a szerb kormányban benne legyen egy olyan párt ami Koszovó függetlenségéért állna ki ( nem tudom milyen pàrtok vannak Szerbiába)
Az RMDSZ elég sok romániai koalícióban részt vett már.
Mellesleg Romániában a libsi,szoci kormányt ne úgy képeld el, mint a magyarországi elvtársaikat.Sok tekintetben teljesen ellentétesek velük.
1
Ez teljesen esélytelen. Felmész az internetre, ahol egy videóban szerepel a románia és a magyarország szó ott a kommentekbe végtelen számú mongolozás, bozgorozás található. A szlovákok még durvábbak is
az RmDSZ minden román kormányban benne van
Ők amolyan megélhetési politikusok
Mindig keresik azokat ahol a megélhetésük biztositott
És hááát ugye a kormányon lévők között több közpénzt lehet el lopni
Az RMDSZ nem képviseli a magyarok érdekeit, ők csak saját érdekeiket képviselik, gazdagodnak a románok seggének nyalása és kiszolgálása közben...
Én azt a fenenagy magyargyűlöletet a kilencvenes évek vége óta nem tapasztalom, őszintén.
Az RMDSZ pedig többet volt kormányon mint ellenzékben az elmúlt 30 évben, akkor is, amikor még volt magyargyűlölet, nem is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!