Putyin vajon meddig lesz hatalmon?
Figyelt kérdés
Vajon meddig? Mert már ő sem fiatal.
És ki/mi lesz utána? Vagy egyfajta olyan állapot lesz mint mikor a Szovjetunió felbomlott, csak majd egy autokrácia ér véget?
2021. dec. 9. 07:33
3/13 molnarmarcell21 válasza:
Elvileg 2024-ig van megválasztva, akkor már 72 éves lesz.
Én a helyében visszavonultam volna már 2018-ban élvezni a nyugdíjaséveket, de úgy tűnik addig valóban nem fog, amíg nem lesz olyan az egészségügyi állapota vagy a belpolitikai helyzet.
4/13 anonim válasza:
Amí megpuccsolják mint Hrucsovot vagy ameddig él.
5/13 anonim válasza:
3: azért nem vonult vissza, mert nem talált alkalmas embert, aki a helyére léphetne
6/13 anonim válasza:
Azért nem vonul vissza, és ezt leírom a Fideszeseknek is szép lassan, mert a példaképeteknek a
6-alom mindennél, fontosabb. Lenne allalmas, ott van Navalny is, csak szegény kinyitotta a száját és ez lett belőle…
Trump hányszor ócsárolta Bident? Biden nevetett egyet aztán le se … bohócokkal nem foglalkozik.
7/13 anonim válasza:
3-a: miért vonulna vissza? Neki semmivel sem lenne több élveznivaló a nyugdíjas éveken, most is legalább annyira szabad, ha nem jobban, emellett még hatalma is van.
8/13 MDaniel98 válasza:
Putyinnak ebben jelenleg szinte biztos vagyok semmi és senki sem prancsol, szóval akkor, amikor ő szeretne.
9/13 anonim válasza:
Attól, hogy nincs megkoronázva, ő ott a Cár. Azok meg nemigen vonulnak vissza maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!