Tegyük föl ez megtörténne. Te mit tennél?
Minden országba bevezetnék a chipeket, nincs kp, nincs bankkártya. Chipen van minden ID…Olyan megosztott lesz már a társadalom, hogy az agymosott családok és barátok fel fogják nyomni a lázadókat…
Chip nélkül ugye munka sincs, se kórház, se semmi.
Ezen felül akinek nincs chipje az meg lenne bélyegezve, hogy nem része a társadalomnak, kívülálló…folyamatosan üldöznék őket.
*Lakatlan sziget
Igen, én is olvastam. 😬 Abból próbáltam leírni a kérdést. Szerintem elég közel van ez korszak, de kíváncsi vagyok, ki mit tenne.
Én vagy a lakatlan sziget, vagy feladnám magam. De inkább az utóbbi mert stresszes lenne az egész 7 vagy 3.5 évem hogy na mikor talál rám az antikrisztus “droid” hadserege.
Ellenállnék. Ahogy tenni is fogom. Ez eddig sem volt kétséges.
Soha nem fogom megadni magam. Javasolom, hogy ti se tegyétek. V.T.
1. Mert nem akarsz letérdelni egy Orwelli rendszernek. De ezek szerint te spion szerepet is elvállalnád, igaz?
Előnyök:
Van egy bankkártyád és egy személyid, amit nem tudsz elhagyni, nem lehet ellopni vagy megsérteni
Hátrányok:
Enyhe kellemetlenség a beültetéskor
? Van még valami?
Ezek alapján én is kérem a chipet.
Nem egyenlő az okostelefon a chippel.
A technológiát lehet jóra és rosszra is használni. Szerintem az Úr se ítéli el, mert hasznos dolgokra is lehet használni.
A telefonnal nincs az, hogy a rendszer részévé válasz, most van még választásod.
"A telefonnal nincs az, hogy a rendszer részévé válasz"
https://www.youtube.com/watch?v=_n5E7feJHw0&ab_channel=darkc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!