Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ahol kötelezővé teszik az...

Ahol kötelezővé teszik az oltást ott meg lehet tagadni azzal az indokkal hogy fél a lehetséges mellékhatásaitól?

Figyelt kérdés
Ha nem lehet akkor mi a büntetés?
2021. dec. 2. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Hiszen kötelező
2021. dec. 2. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Akkor senki sem adatta volna be. Be kell adatni vagy erőszakkal nyomják be. Megszoksz vagy megszöksz
2021. dec. 2. 15:02
 3/11 anonim válasza:
68%
Menjenek a pokolba az oltásukkal együtt! Én az elsőt beadattam, mert a munkahelyemen kötelező lett, de ennyi! A többit nem veszem fel! Ha nem tetszik nekik, akkor viszont látás! Nem fogom magamat teleszúrkáltatni ilyen hülyeséggel, csak hogy dolgozhassak! Egy legyen elég! Kész!
2021. dec. 2. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
A csekket befizetését sem kerülheted ki azzal, hogy félsz elmenni a postára, mert mi van ha pont összedől.
2021. dec. 2. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
9%

Neeee! Kérlek ne mondj fel! Úgy fogsz hiányozni nekik!

2021. dec. 2. 15:04
 6/11 A kérdező kommentje:
De ha az oltás elméletileg véd akkor miért félnek az oltatlanoktól hiszen az oltottak védve vannak elméletileg? Nem értem miért kell ráerőszakolni mindenkire?
2021. dec. 2. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
13%
A kötelező, az kötelező. Erőszakkal nem fogják beoltani, valószínűleg pénzbüntetést se kap, de könnyen ellehetetlenítik az életét. Se munka, se tömegközlekedés, se bolt, se szórakozás, se EÜ ellátás a sürgősségi beavatkozásokat leszámítva, stb. Tehát kb ugyan az, mint a védettségi igazolvány esetén volt, csak durvábban és nem lesznek kivételek, hogy átesettség esetén is jár a kártya, vagy teszteléssel kiváltható, mint külföldön sok helyen.
2021. dec. 2. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
#5 Fog is, ne aggódj. Anyukám vevőszolgálaton dolgozik 15 éve. Az elején még kétszer ennyien voltak, pedig a feladataik száma azóta csak nőtt. Jelenleg ott tartanak, hogy ha egyetlen ember kiesik betegség miatt, akkor nincs elég ember a munka normális ellátására. Ha 3-4 ember egyszerre kiesne, nem lenne vevőszolgálat, mert nincs ember. Én dolgoztam árufeltöltőként korábban, ott is végig hiány volt, egyszerűen egy szaros árufeltöltő munkára nem tudnak kit felvenni mert nincs normális munkaerő. Nehogy azt hidd hogy a munkáltatónak olyan könnyű felvenni egy másik embert. Nyilván a kétkezi, végzettség nélküli munkákban jobban tudnak forgatni, de egy felsőbb vezető vagy kulcspozíció üresen maradása már komoly fejtörést okoz a munkáltatónak. Nem véletlen nem vezették be a legtöbb helyen a kötelező oltást sem, sok ismerősömnél kimondottan az volt az indok, hogy nincs elég ember most sem, nem akarnak az oltás miatt elküldeni mégtöbbet.
2021. dec. 2. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
De ha mindenhol kotelezove teszik, akkor hiaba mond fel az ember, mashol se lesz munkaja. Tehat vagy marad a munkahelyeb es beadatja, vagy munkanelkuli lesz.
2021. dec. 2. 16:05
 10/11 anonim válasza:
52%
Inkább munkanélküli leszek, mintsem beadassam magamnak ezt a szart, amiről fogalmam nincs, mi. Csak azért, mert egy elmebajos kitalálta, és rámerölteti. Mindig is utáltam, ha valamit rámeröltetnek. Majd, ha én azt akarom, akkor beadatom. Elleszek én munkanélküliként is. Mások is elvannak...
2021. dec. 2. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!