A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
11 szavazat
3/24 anonim válasza:
A valóság iszlamofóbia?
Sokszor igen
4/24 anonim válasza:
manpság csak a fehéreket lehet alázni és gyűlölni , Nadia Murad az iszlám emberek ellensége . haladó kanadában ez a módi
5/24 molnarmarcell21 válasza:
Most leszámítva, hogy a kérdésnek nincs sok értelme, a hír is csak a jobbos médiában futott egyelőre kört, a Mandinernek meg ugye azt se hisszük el, ha kérdeznek.
6/24 anonim válasza:
5.
Mivel ilyenkor mélyen kussol a baloldal.
Neked is azt kellene.
7/24 anonim válasza:
5ös majd a telex és a mérce majd ők objektívek és függetlenek olyanok ők mint a cnn
8/24 anonim válasza:
Az a legjobb, hogy van hivatkozás is, szal nem tudó mit mandinerezik a hülyéje.
A telegraph hozta le eredetileg, de más oldalakon is megtalálható.
9/24 molnarmarcell21 válasza:
A kormánymédia vagy simán belehazudik a pofánkba vagy úgy ferdíti el a hírt, hogy nekik feküdjön, szóval nézzétek el nekem, ha előbb gyanakszom arra, hogy ezúttal is ez történt.
Ha van is alapja, valószínűleg nem úgy, nem akkor és nem azzal történt. És ha igen, még akkor sem lehet általános következtetést levonni egy esetből. De valószínűleg nem igaz a hír.
10/24 anonim válasza:
Mikor megláttam mandiner cikket toltál ide tudtam nem vetted be a gyógyszered.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!