Szerinted az őslakos angol, német, francia, olasz stb. emberek többsége jó szemmel nézi a bevándorlást?
#10:
És? Akkor ez már azt jelenti, hogy nincs joguk az országukhoz és a kultúrájukhoz? Hogy hagyni kell mindenféle népeket beengedni?
És ez azt jelenti, hogy nem hivatkozhatsz arra a kérdésbeli érvre, hogy "mink vagyunk itten a őslakusok".
Következő érv?
#12:
Ezek elméleti érvek. Tökmindegy mi volt évszázadokkal ezelőtt. Most az van, hogy léteznek ezek a népek. Szerinted nincs joguk megtartani a kultúrájukat?
Te kérdeztél rosszul, én csak javítottam a téves kiindulási alapodat. :)
Szóval akkor most az a kérdésed, hogy egy népnek van-e joga megtartani a kultúráját? Ez így elég általános és elméleti, lehetnél konkrétabb is, de alapvetően természetesen mindenki azt a kultúrát műveli, amelyiket akarja a szabadabb országokban. De hogy jön ide a bevándorlás?
#14:
Úgy, hogy a bevándorlással megváltoznak ezek a kultúrák. Nekem személy szerint nincs bajom a négerekkel, de azért azt mindenki tudja, hogy egy néger az nem igazi német, nem?
#17:
Nekem is kezd az az érzésem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!