Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted az őslakos angol,...

Szerinted az őslakos angol, német, francia, olasz stb. emberek többsége jó szemmel nézi a bevándorlást?

Figyelt kérdés

#migráció #bevánorlás
2021. nov. 23. 02:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10:

És? Akkor ez már azt jelenti, hogy nincs joguk az országukhoz és a kultúrájukhoz? Hogy hagyni kell mindenféle népeket beengedni?

2021. nov. 23. 18:13
 12/18 molnarmarcell21 ***** válasza:
0%

És ez azt jelenti, hogy nem hivatkozhatsz arra a kérdésbeli érvre, hogy "mink vagyunk itten a őslakusok".

Következő érv?

2021. nov. 23. 19:10
 13/18 A kérdező kommentje:

#12:

Ezek elméleti érvek. Tökmindegy mi volt évszázadokkal ezelőtt. Most az van, hogy léteznek ezek a népek. Szerinted nincs joguk megtartani a kultúrájukat?

2021. nov. 23. 19:16
 14/18 molnarmarcell21 ***** válasza:

Te kérdeztél rosszul, én csak javítottam a téves kiindulási alapodat. :)

Szóval akkor most az a kérdésed, hogy egy népnek van-e joga megtartani a kultúráját? Ez így elég általános és elméleti, lehetnél konkrétabb is, de alapvetően természetesen mindenki azt a kultúrát műveli, amelyiket akarja a szabadabb országokban. De hogy jön ide a bevándorlás?

2021. nov. 23. 19:23
 15/18 A kérdező kommentje:

#14:

Úgy, hogy a bevándorlással megváltoznak ezek a kultúrák. Nekem személy szerint nincs bajom a négerekkel, de azért azt mindenki tudja, hogy egy néger az nem igazi német, nem?

2021. nov. 23. 19:24
 16/18 molnarmarcell21 ***** válasza:
Miért, a kultúra az rassz-alapú? Bebe nem énekelhet magyarul? Kálid Artúr nem játszhat Az ember tragédiájában? :)
2021. nov. 23. 19:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Marcikával nem érdemes vitatkozni, ő egy kommunista troll.
2021. nov. 23. 19:31
 18/18 A kérdező kommentje:

#17:

Nekem is kezd az az érzésem lenni.

2021. nov. 23. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!