Oroszország lerohanja Ukrajnát?
Ukrán katonai hírszerzések szerint már 92 ezer orosz katona állomásozik az ukrán határ közelében és 2022 január vagy februárban megtámadhatja Ukrajnát Oroszország és Ukrajna nyugati, észak-nyugati területei kivételével a többi területét elfoglalná.
Vagy Ukrajna csak blöfföl és az Amerikaiaktól akar még több katonai segítséget kérni ezzel.
Persze.
Ukrajna ezt 3 éve mondogatja.
Az amerikai hírszerzés is megerősítette az ukránok állítását.
De ne feledjük, hogy az amerikai hírszerzés szerint Irakban is voltak vegyifegyverek. Mindenkit félrevezettek és ezekre az információkra hivatkozva lerohanták irakot.
Most szerintük az oroszok akarják lerohanni ukrajnát. Ebből komoly gondok lesznek. Az idióta ukránok képesek lesznek beprovokálni az oroszokat. Vajon mennyit fizettek az amcsik az korrupt ukrán vezetőknek hogy háborúba hajszolják a népüket.
Szerintem, mint hozzá nem értő, Putyi akkor támadna Ukrajnára, mikor EU teljesen szarban van: migránsbalhék, energiaválság, covid tüntetések stb egyszerre. Az EU nem fog bevállalni ezek mellett egy háborút az oroszokkal.
Inkább az a kérdés, ki kezdte a másik hergelését?
En sem vagyok politikai szakerto... de szerintem eleg necces a helyzet.
Allitolag nagy szervezkedes van az orosz-ukran hataron az orosz oldalon. Allitolag 90 ezer katonat csoportositottak oda az oroszok.
Persze ez lehet csak vedekezes. De sok haboru kezdodik provokacioval, vagy kitalalt inditekkal. Tehat ha az oroszoknak tenyleg a lerohanas a cel, akkor csak megvarjak az alkalmat...
De remelem ilyen nem lesz. Rengeteg emberi eletet kovetelne. Es ha a NATO is beavatkozik johet akar a III. Vh.
Na meg ha vegul hatarosak lennenk Oroszirszaggal, az nem tudom jo lesz-e nekunk... :)
#7: Igazad van... Akkor az USA :)
Bár megjegyzem Afganisztán sem volt NATO tag, mégis az USA és a NATO bevatkozott ott is.
#9:
Tájékozódtam. Nyilván tudom hogy a NATO legfőbb tagja az USA. De köszi, hogy hülyének nézel. És azt is, hogy most hogy nyilatkozott. Azt gondolom itt csak mindenki a véleményét írja le, szerintem senkinek nincs üveggömbje, amiben akár csak 1 napra is előre látna. Nem hogy nekünk, de még a nagy hadi tudoroknak sem.
Én is csak a véleményem írtam le. Sőt ha figyelmesen visszaolvasod amit írtam, azt írtam "HA" bevatkozik. Én nem is írtam le azt hogy (szerintem) be fog avatkozni.
Engedd meg, hogy a "Tájékozódj." szarkasztikus megjegyzésedre én így reagáljak: "Olvass hozzászólást pontosan." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!