Ausztriában szerintetek, hogyan fogják a lakosság több, mint egyharmadát beoltatni?
Figyelt kérdés
Kötelezővé tették 2022 február 1- töl a covid elleni oltottságot mindenki számára. Szerintetek, hogy szankcionálják ha valaki mégsem veszi fel? Erőszakkal? Pénz büntikkel? Végre fogják egyáltalán hajtatni?2021. nov. 21. 18:37
11/15 anonim válasza:
Nekem csak az lenne a kérdésem hogy hol vannak a civil szervezetek? hol van az a rengeteg emberi jogvédő akik cirkuszoltak stb a melegek mellett stb. Amit az osztrák stb kormány művel az nyílt diszkrimináció. Miért nem sikítanak ezek a szervezetek?
12/15 anonim válasza:
Nem kell kötelezővé tenni, sokkal jobb módszerek vannak erre. Ellehetlenitik a nem oltottak elet, nem dolgozhat, nem jarhat bizonyos helyekre, ha covidos lesz kifizetettika tobb milliós korhazi koltseget stb..
13/15 A kérdező kommentje:
Bécsben élő osztrák barátom mondta ezt! Nem a magyar médiát nézi! Nem tudom változott e a kormány hozzáállása de szerintem nem! Kötelező lesz, eddig így van szerinte, bár ő oltatott, mégis tüntetett, mert nem akar 4.- et, 5.- et!
2021. nov. 21. 23:53
14/15 anonim válasza:
Én úgy hallottam (anyukám él Bécsben), hogy több ezer eurós pénzbírságot vetnének ki azokra, akik nem oltatják be magukat ennek ellenére sem, eleinte X összeget, aztán még nagyobb összeget, ha meg nem fizeti ki valaki, akkor lehet leülni.
Nem ez volt a kérdés, de szerintetek ez mi, ha nem diszkrimináció??? Nem mindegy, hogy valaki azért kap pénzbírságot és azért ül a börtönben, mert lopott, rabolt, balesetet okozott vagy azért, mert egyébként az ég világon semmit nem követett el, csak egy egészséges ember, aki nem vette fel az oltást (vagy akár át is esett a víruson és van ellenanyaga)? Szerintetek ez normális? És akkor ki voltak akadva, hogy Magyarország a melegeket "diszkriminálja".
15/15 A kérdező kommentje:
Ez már csak egy ilyen világ! Fordított.
2021. dec. 10. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!