Most mért is van Ausztriában áramszünet? Mi okozta,és miért?
Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 06:11
1/11 anonim válasza:
Tudtommal nincs áramszünet. Egy esetlegesen hosszabban tartó áramszünetre készitik fel a lakosságot, de konkrétan áramszünet még nem következett be.
2/11 A kérdező kommentje:
Ja értem,
Németországba sem?
2021. nov. 11. 06:24
4/11 anonim válasza:
Azért nagyon durva, hogy mennyit ráállt erre a témára a trollkommandó.
5/11 A kérdező kommentje:
Ki vagy mi?
2021. nov. 11. 06:58
6/11 anonim válasza:
4-es,pont úgy ráállt, mint bármilyen témára, ami kényelmetlen, a fizett troll és bérkommentelő kommandó.
7/11 A kérdező kommentje:
Na jó , ehez én nemértek.
2021. nov. 11. 07:24
8/11 anonim válasza:
4) az legalább ennyire megdöbbentő hogy vannak akik elhiszik.
Ülnek az osztrákok otthon a sötétben és benyújtanak a szoba közepén hogy ne fagyjanak meg.
És ilyen embereknek van szavazati joguk,nem is csoda hogy ilyen pártokat szavaznak meg mint a fidesz.rájuk tényleg csak segélyekkel lehet hatni, sehogy másképp.
9/11 anonim válasza:
Ezt én sem értem, hogy ez most miért lett ilyen érdekes. Ausztriában minden évben felkészítik az embereket egy esetleges áramkimaradásra a tél közeledtével. Gondolom ez is egyfajta pánikkeltés.
10/11 anonim válasza:
#9 azért lett, mert most a kampány miatt újra verik magukat a narancskomcsik a rezsicsökkentés nevű szemfényvesztésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!