Mégis lesz komoly több hetes áramszünet az EU-ba?
2021. nov. 8. 21:12
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
27 szavazat
1/11 anonim válasza:
"Putyinnal is dacol a Gazprom"
Ezt melyik barom újságíró találta ki ?
Putyin engedélye nélkül a Gazprom vezetése semmit sem tehet mert másnap fenn ülnek a szibéria expresszen.
3/11 anonim válasza:
Nagyobb baj van pl. a lengyel-orosz határon.
4/11 anonim válasza:
Sokat szórakozik az EU vehetik az USA palagázt 5x annyiért
Hajón szállítva a környezetvédelem jegyében!
Jó lesz tőle az imidzsük!
5/11 anonim válasza:
Ez nem kis reklámot fog csinálni Orbánnak. Miközben a hanyatló nyugaton az rezsi az egekben, az elsötétedő városokban a migránsok szüretelik a lakosságot itthon a fotelben 10 éve ugyanaolyan áron melegszik a magyar😄🤣😂
6/11 anonim válasza:
Biztos megérte a ruszkikkal szórakozni az eu bürokratáknak. Most meg visszanyal a fagyi
7/11 anonim válasza:
nagyon pattogott az eu az utóbbi években. Putyin megmutatja cserébe mi is az igazi hatalom
9/11 anonim válasza:
Tutira lesz. Csak idő kérdése, hogy mikor. Nem véletlenül készítik fel az embereket rá. És abban sem vagyok biztos, hogy ezt netán nem szándékosan fogják megcsinálni. Már csak azért is, mert normális szervezéssel ez erlkerülhető, hiszen a lakosság ellátása élvezhetne priorítást a nagy ipari fogyasztókkal szemben egy termelési visszaesés esetén.
10/11 anonim válasza:
Az áramszünetről olvastam egy olyan cikket, hogy elvileg többen félreértelmezték és ebből lett pánikkeltés. Németországban a katasztrófa védelem napja alkalmából készítettek egy lakossági oktató videót az áramszünetről ez megtetszett az osztrákoknak is és ők is csináltak egy ilyet.. Na most, hogy mi az igaz vagy mi nem azt már én sem tudom mindenhol mást írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!