Mégis lesz komoly több hetes áramszünet az EU-ba?
2021. nov. 8. 21:12
11/11 anonim válasza:
Most olvastam hogy valószínű az áramszünet. Viccelek én hogy akkor be kéne költöztek amelkettem lévő ortodox templomba mert a tömjénfüst melegítene meg a szőnyegen és a parnakon el (minden széken van párna) lehetne aludni meg minden református tud keresztet vetni meg az ekténiakra a felekezet és ott úgy ellennénk. Szenteltvízet meg priszfort ehetnénk.
De ez csak utópia.....mert a gondolata is szörnyű az áramszünetnek. Kenyérből nem lehet jollakni és a Szenteltvíz is elfogyna. Meg itthon lefagynának a csövek a blokkban vagyis panelben, mindenki az utcán végezne a dolgát,udvari budikat kéne a közmunkások felállítsanak.....Áá.....se én, se Románia nem vagyunk felkészülve meg 2 napos áramszünetre sem nemhogy hetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!