Német zöldítés bevált , a világ többi ország miért nem követi a német receptet ?

Több országban is megy a zöldítés.
Én Hollandiába szeretek kijárni, ott elég sok a választék a zöldekből.

"Német zöldítés bevált "
Európában ők a legnagyobb széndioxid kibocsátók, a világon pedig a negyedik helyet foglalják el az USA, Kína és Oroszország után

Pontosan mit értünk zöldítés alatt? Az új gázvezetéket Oroszországból? Vagy ezt:
"November 4-én, szombat éjszaka bekövetkezett az az esemény, amelyet az európai villamosenergia-rendszer egyes szakértői már régóta kilátásba helyeztek, mások elképzelhetetlennek tartottak. A német hálózatból kiinduló rendszerzavar egész Európa áramellátását kritikus helyzetbe hozta, Nyugat-Európa jelentős részét áramszünetre kárhoztatva."

Mert a német zöldítés rohadtul nem jött be, csak a sötétzöldek szerint.
Ha süt a nap, fúj a szél, annyi áramuk van, hogy nem bírják hova tenni, ha se szél ,se nap, akkor meg franciaországtól és lengyelországtól vesznek nukleális és fosszilis áramot.

Azt láttam, hogy tévében tanítják a népet, mit csináljanak tartós áramszünet idején.
Novemberben ez nem valami eredményes energiapolitikai jele.

A németek minden hülyeségre kaphatók
Nácizmusra kommunizmusra most meg globalizmusra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!