Mi értelme van a klímakonferenciának?
Jól megbeszélik a semmit, elmondják hogy minek kellene történnie, mantrázzák a másfél fokot, meg azt, hogy ez már tényleg a szakadék széle, aztán meg semmi nem történik, majd 5 év múlva megbeszélik ugyanezt.
Lehet erőltetni az elektromos közlekedést, meg szórjunk teli mindent napelemmel, szélerőművel, de a vége mindig ugyanaz, hogy az ember egy kapzsi, önpusztító faj akinek jó esetben van még 1-2 évszázada mielőtt végérvényesen kinyírja magát.
Most komolyan, hány évnek kellett eltelnie, mire eljutottunk oda, hogy betiltsanak egy műanyag szívószálat? Egy szívószálat!! Mit akarunk akkor itt a másfél fokokkal, röhej.
"ma mar a zoomot kellene eröltetni es online megbeszelni ezt"
Pontosan. Ha egy hangyányit is érdekelné őket a környezetvédelem (és a vírus elleni védekezés ha már itt tartunk) akkor otthonról a villáikból tartanák meg az egészet Zoom-on. De nem, ők repkednek korlátozásmentesen, a prolik meg "egyenek kalácsot" hogy egy klasszikust idézzek (de két falat között azért húzzák vissza a maszkot az arcukra). És szégyelld magad a nejlonszatyrod miatt...
https://www.youtube.com/watch?v=suEAEG3eyF0
Nekem sincs.
hát nem most volt már ez, kicsit kések a válasszal de leírom :)
nekem erről a konferenciáról a munkahelyemen levő elégedettségi felmérés jut eszembe. senki se foglalkozik vele, csak azért van hogy érezd azt hogy a munkahelyed foglalkozik a véleményeddel.
ez a konferencia is kb azért volt hogy aha igen érdekel hogy óvjuk a környezetet. persze, ez kb csak f@szméregetés volt ki mennyi repülővel tolja oda a pofáját. színház vagy cirkusz, nem tudom melyik illik rá jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!