Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Na, mi lett Olaszországban...

Na, mi lett Olaszországban miután kötelezővé tették a munkahelyeken a covid oltásokat? Minden munkás beoltatta magát vagy valahogy ki tudtak bújni?

Figyelt kérdés
Voltak blokádok, tüntetések de azok láthatóan semmit sem értek. Ennyi volt hát, most már nyugodtan más országokban is bevezethetik ezt?

2021. okt. 28. 04:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
44%

29

Az még jobb.Legalább dübörög a biznisz.

2021. okt. 29. 16:47
 32/38 anonim ***** válasza:
24%

Egyebként meg ha évente kell, akkor évente kell, ezzel nem tudok, tudunk egyelőre mit csinálni. Hiába nem tetszik nekem se, hogy több oltás kell, attól még nem lesz szelídebb a vírus.

A korábbi autizmus témához meg annyit, hogy Ázsia dzsungeleiben voltak okosok autizmus szűrésen és az autisták százaléka a lakossagon belül ugyanannyi százalék mint nálunk és ott nincsenek védőoltások. Persze "könnyebb" ilyen kitalált okokba kapaszkodni, mint szembenézni azzal, hogy a dolgok néha csak úgy megtörténnek.

A környezetemben senkinek nem lett gondja az oltásból, ellenben többen meghaltak covidban. Lassan már az oltástól fog a tégla a fejemre esni. Igen, sokan meghalnak oltás után, nyilván nem leszel tőle halhatatlan.

2021. okt. 29. 16:54
 33/38 anonim ***** válasza:
90%

30

Oké.Általánosban én még,bár nem vagyok benne teljesen biztos de talán ha 8 oltást kaptam.

2021. okt. 29. 16:54
 34/38 anonim ***** válasza:
76%
32 Milyen vírus? az emberek 3%-a kapta el, ha elkapta, ez sem biztos. Túl is élték. Akik meghaltak azok idős, krónikus beteg emberek voltak. Egy tüdőgyulladás, influenza is sajnos lehet végzetes.
2021. okt. 29. 18:00
 35/38 anonim ***** válasza:
83%
Ja de azokat nem kell évente felvenni, ezeket meg majd évente lehet.
2021. okt. 29. 18:00
 36/38 anonim ***** válasza:
61%

Én attól félek, hogy lesz 5. és 6. oltás is, és elég, ha a harmadiknál meghúzzák a határt, hogy annyi lesz a minimum, máskülönben kirúgnak.

Most még nem vagyok oltva, de ha jövőre sem lesz vége ennek az egésznek, akkor rám fognak kényszeríteni egyből 6 szúrást? Bár most még eléggé optimista voltam, szerintem jövő nyárig lesz ebből 25 oltás is, ha nem több.

2021. okt. 30. 01:30
 37/38 anonim ***** válasza:
79%
Huuh gyerekek, mi lesz itt. Meg van bolondulva a vezetés. Azon csodálkozom, hogy Győrfi Pál fia még nincs a pszichiátrián üldözési mánia gyanújával, mert ő aztán tényleg mindenhol az apját látja. Egy videót nem tud nélküle megnézni... Normálisak ezek? 200 méterenként kiragaszgatva azzal a gonosz dr bubó fejjel "az oltás működik, Magyarország működik". Lehet én vagyok a hülye, de az oltas mióta tud működni? Az hatni tud, de gratulálok nekik, hogy megcsináltak az ingyencirkuszt, és bsztatnak továbbra is, mert ők is irányítva vannak. Nagyon fsiszta szövegeket nyomnak, ami végül teljes elkülönítéshez fog vezetni. Nem hiszek az ilyen 3. világrend kreációkban, de a történelemkönyvekből megtudhatjuk, hogy nagyon nem jó felé megyünk.Ez már rég nem az oltásról szól. :(((
2021. okt. 30. 01:41
 38/38 anonim ***** válasza:
67%
Pontosan. Az önálló gondolkodásra képes emberektől akarnak megszabadulni, mert veszélyesek (vagyunk) rájuk.
2021. okt. 30. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!