Na, mi lett Olaszországban miután kötelezővé tették a munkahelyeken a covid oltásokat? Minden munkás beoltatta magát vagy valahogy ki tudtak bújni?
"Az oltás működik"
Izraelben közel 100% átoltottság mellett is emelkedik a járványgörbe és a kórházban lévő fertőzöttek száma.
Akkor mit ér az oltás, ha utána (vagy éppen pont miatta) ugyanúgy kórházban kötsz ki?
Ellenpéldának pedig ott van a delta hazája, India.
Egymilliárd oltatlan mellett, a deltahullám kitörése után egy hónappal már csökkent a görbe!
Akkor hogy is van ez?
Régi oltásokat meg felesleges felhozni, mert azokat már ismerjük, évszázados jól bevált technológiát használnak, ismerjük a rövid- és hosszútávú hatásait is.
Az új technológiának pedig egyáltalán nem ismerjük az emberre gyakorolt hatásait (a rovidtávú hatásokat sem)
És egyre gyakrabban derülnek ki olyan esetek, ahol az oltás inkább rontott a helyzeten, mintsem javított volna!
Kötelező oltás?
Rendben, de csak akkor, ha:
-Oltás előtt minimum egy laborvizsgálat
-Orvos állapítja meg, hogy melyik oltást kapod, nem hasraütés alapján, hanem tényleges orvosi szakvélemény alapján
-Ismerni kell a rövid- és hosszútávú hatásait
-Vállalniuk KELL a felelősséget az esetleges negatív (mellék)hatásokért
-Nem szabad kísérleti fázisban lévő technológiát tömegesen használni
Ha ezek MINDEGYIKE megvalósul, önként fogom magam és megengedem, hogy kétszer megszúrjanak
Izraelben az átoltottság 67 százalékos, és az esetszámok és kórházban levők ott is csökkennek szeptember közepe óta. Egy kicsit nehéz komolyan vitázni olyanokkal, akik a tényekkel ennyire hadilábon állnak.
"Régi oltásokat meg felesleges felhozni"
Az oltásellenes mozgalom a "régi oltások" körül alakult ki, 98-ban az MMR vakcináról találta ki egy áltudós, hogy autizmust okoz. A Covid vakcinákkal szembeni oltásellenességet nem lehet ettől elvonatkoztatni.
Amúgy ha ez a bajod, akkor örülj, hogy Magyarországon élsz. Van Sinopharm, hagyományos technológiával készül, 2 és fél millió áll a raktárban, csak rád vár.
#22 "...találta ki egy áltudós, hogy autizmust okoz"
Ne tegyél ki olyan kijelentéseket, amelyet a tudomány sem tudott 100%-osan megcáfolni.
Szerintem sem okoz autizmust semmilyen vakcina, de ettől függetlenül ez csak egy saját vélemény.
A tudomány csak úgy beszél róla, hogy nem tudták bizonyítani azt, hogy autizmust okoznak. Ettől függetlenül ennek az ellentetjét sem állítják 100%-ra.
Alapból az sem ismert, hogy az autizmusnak mi az etiológiája. Vagyunk még egy jó pár rendellenességgel így, hogy nem tudjuk, hogyan és miért alakul ki. Addig pedig semmire nem lehet 100%-ban állítani, hogy nem attól van.
A Földünk és a rajta található szerveződések hatalmasak és amit a tudomány ismer belőle az csak egy töredék.
A tudomány semmit sem tud 100%-ig, az ég kék, a fű zöld.
Köszönjük, Emese!
#24 Dehogynem!
Azt 100%-ig tudja, hogy nem a gólya hozott minket.
Nincsmit, András!
Ez amúgy elég érdekes kérdéseket vet fel a Covid vakcinák elleni gyakori érvvel kapcsoltban: "Még nem ismerjük a hosszú távú hatásokat."
Ha még 2021-ben is felveti valaki, hogy "nem 100%, hogy a vakcinák autizmust okoznak", 23 évvel azután, hogy egy 12 esetre alapuló, visszavont, egy minden hájjal megkent ügyvéd által szponzorált, sokszor megcáfolt tanulmány azt mondta.
Nem azt mondom, hogy a kötelező oltás jó ötlet politikailag. De, hogy anélkül 20 év múlva is ugyanott fogunk tartani? Az biztos.
A régi oltásokat miért ne lehetne felhozni? Azokat is elkezdték valamikor. Most meg ezt, idő kérdése hogy ez is kötelező legyen, mint ahogy a hepatitis b is vagy a bárányhimlő elleni oltás. Az én gyerekeimnek utóbbi még nem volt kötelező, aztán rá pár évre az lett, senki nem kampányolt a gyerekek mellett, hogy ne adják be nekik. A hepa b is kötelező, pedig nem is gyakori betegség. Gyerekemmel közölték, hogy oltják vele, tudomásul vettem, magamtól be nem adattam volna, de nem lázadtam be hisztisen, mert nálam hozzáértőbbek így döntöttek, ez van. Szép lett volna, ha a tbc , járványos gyermekbénulas, szamárköhögés, kanyaró és társai ellen is be lehetne lázadni, azokat is elkezdték adni valamikor, most meg ezt, na, ennyi.
Ez egy szép kis szelekció lesz vagy oltatsz vagy túléled oltás nélkül a betegséget vagy meghalsz oltás nélkül.
27
Oké.De a kötelező oltásokat tudtommal nem kell évente akár többször is ismételgetni.Legalábbis amiket én kaptam azt beadták annak idején aztán kész.De ezeket a covid vakcinákat már van akinek egy éven belül harmadszorra adják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!