Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az USA-ban az átlagember...

Az USA-ban az átlagember mennyire könnyen juthat saját ingatlanhoz?

Figyelt kérdés
A sok amerikai filmben, sorozatban általában mindenki a saját kertvárosi házában lakik.

2021. szept. 28. 21:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem. De én nem adom fel a saját lakást. Nekem az jár.
2021. szept. 29. 00:09
 12/20 anonim ***** válasza:

A mobilitásuk tényleg nagy. Ez pedig azt is jelenti, hogy munkahelyet is könnyebben váltanak. Államonként egyébként is hatalmasak az eltérések. A bible belt a legolcsóbb, meg az üres hegyvidéki államok. A partvidék megfizethetetlen.

Ezt a "nekem jár" dolgot pedig 1990-re kinőttük, lépj te is tovább.

2021. szept. 29. 13:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem lépek. Középosztálybelinek igen is muszáj saját lakásban laknia. Számomra itt kezdődik a középosztály.
2021. szept. 29. 14:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor így jártál, de ne itt nyafogj. Képzeld el, Svájcban csak az emberek fele él saját lakásban, aztán mégis ők a leggazdagabbak és mindenki az ő életüket irigyli.
2021. szept. 29. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem irigylem a svájciakat.
2021. szept. 29. 14:22
 16/20 A kérdező kommentje:

Svájcban is szegénynek számít, akinek nincs saját lakása.

Meg akkor inkább élek Kelet-Európában, de egy saját lakásban, mint egy gazdagabb országban, de albérletben

2021. szept. 29. 14:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Par evvel ezelott konnyebb volt. Jelenleg nagyon nehez. Az ingatlan arak az egekben es olcso a hitel, 2-3% os a kamat, igy tobb embernek elerheto es nagyobb a verseny.

Az ingatlan befektetok agresszivan vasaroljak fel a hazakat. 20-30 ezerrel is tobbt kinalnak es cashben fizetnek. Eselyed sincs ellenuk ha hitelertnkell folyamodnod. Engem is hivtak hogy megvennek a hazam de racsaptam a telefont, erre masik szamrol visszahiv.

2021. okt. 1. 12:13
 18/20 anonim ***** válasza:
62%

Valòszìnűleg minden ember annak örülne, ha saját házban lakna, viszont az átlag ember, átlag fizetèsből nem teheti meg, vagy csak úgy, ha egy èletre eladòsìtja magát.Svájcban sem teheti meg, mert olyan horror ingatlan árak vannak, hogy annyi hitelt talán nem is kap, ìgy marad az albèrlet.

Ha Magyarországon esetleg a fizetèsedből összekalapálsz 5millát az már lassan mèg az indulò befizetèshez sem elèg egy hitelnèl...

2021. okt. 8. 20:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Ezt kéne helyrehozni
2021. okt. 8. 20:42
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos, amìg a "csak èn" gondolkozásmòd uralkodik a társadalomban, addig marad a rabszolgaság.Dolgozz, hogy nèhányan milliárdosok legyenek!
2021. okt. 8. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!