Az USA-ban az átlagember mennyire könnyen juthat saját ingatlanhoz?
A mobilitásuk tényleg nagy. Ez pedig azt is jelenti, hogy munkahelyet is könnyebben váltanak. Államonként egyébként is hatalmasak az eltérések. A bible belt a legolcsóbb, meg az üres hegyvidéki államok. A partvidék megfizethetetlen.
Ezt a "nekem jár" dolgot pedig 1990-re kinőttük, lépj te is tovább.
Svájcban is szegénynek számít, akinek nincs saját lakása.
Meg akkor inkább élek Kelet-Európában, de egy saját lakásban, mint egy gazdagabb országban, de albérletben
Par evvel ezelott konnyebb volt. Jelenleg nagyon nehez. Az ingatlan arak az egekben es olcso a hitel, 2-3% os a kamat, igy tobb embernek elerheto es nagyobb a verseny.
Az ingatlan befektetok agresszivan vasaroljak fel a hazakat. 20-30 ezerrel is tobbt kinalnak es cashben fizetnek. Eselyed sincs ellenuk ha hitelertnkell folyamodnod. Engem is hivtak hogy megvennek a hazam de racsaptam a telefont, erre masik szamrol visszahiv.
Valòszìnűleg minden ember annak örülne, ha saját házban lakna, viszont az átlag ember, átlag fizetèsből nem teheti meg, vagy csak úgy, ha egy èletre eladòsìtja magát.Svájcban sem teheti meg, mert olyan horror ingatlan árak vannak, hogy annyi hitelt talán nem is kap, ìgy marad az albèrlet.
Ha Magyarországon esetleg a fizetèsedből összekalapálsz 5millát az már lassan mèg az indulò befizetèshez sem elèg egy hitelnèl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!