Bill Gates és társai mikor kezdik azt a bizonyos népességcsökkentést, amit már egy pár éve emlegetnek?
Figyelt kérdés
Van egy olyan interjú Bill Gates-cel (mindjárt megkeresem), amiben azt mondja Gates, hogy azért lesz ez az évtized a vakcináké, mert velük szépen le lehet redukálni az emberek számát 2030-ig...
Szóval, van legfeljebb 8 évünk?
2021. szept. 27. 13:50
21/51 molnarmarcell21 válasza:
És senkit sem érdekel, hogy már régen belinkeltem... :D
22/51 anonim válasza:
Ja tényleg :D Bár azt hittem hogy a kérdező fogja, ha már úgy lebegteti itt ezt a témát...
23/51 A kérdező kommentje:
Amit te linkeltél molnarmarcell21, az nem az a videó, amit én keresek, sajnos.
2021. szept. 27. 18:18
24/51 anonim válasza:
Úgy látszik még csak keresi, de már tudja mi van benne 😂😂😂
25/51 anonim válasza:
Az utolsó "pacsizó " nagy konteos.🤣
27/51 anonim válasza:
Honnan veszi a bátorságot az a szarházi, hogy istent játsszon? Ha annyira sokallja a lakosságot, akkor kezdje magával.
28/51 anonim válasza:
Ja nemsoká úgy is kipusztul mert már vén fsz
30/51 anonim válasza:
Miért nem az Indiaiakat kérdezed,hogy milyen alapon kezdeményeznék az elfogatását [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!