Miért van az, hogy bizonyos emberek szó szerint mindent elhisznek, ami a fősodratú médiában elhangzik, illetve, ami a hivatalos álláspont a koronavírussal kapcsolatban?
Lássuk be, nincs kinek hinni, akárhonnan tájékozódsz, mindent meglehet cáfolni. Rendkivül nehéz szituació. Mondok egy példát, WHO: egészséges embereknek káros a maszk, ne hordják. Másnap WHO: hordja mindenki a maszkot, kötelező.
Ezekután kinek higgyen az ember? Minden "szak"tekintély már bebizonyította, hogy halvány gőze sincs a vírus terjedéséről.
Hagyjad. Vannak az egyszerűbb emberek, akik két szint ismernek. Fekete és fehér. Tényleg felesleges ilyenekre pazarolnod az idődet.
Miert van az, hogy valakik elhiszik azt, hogy 5G chipet ültetnek az emberekbe? hogy lássák mucsaröcsögén, Jancsi bácsi mikor megy a bótba kóbászkáért?
Minden baromságot elhisz valaki valahol.
Az már egészen más kérdés, hogy mindenki mást tart baromságnak. Neki a tv hiteles (nekem pl a szaklapok, tudósok, tv csatornam nincs is, csak filmeket nézek rajta, torrent.), neked megint másvalaki hiteles. Vagyis neked az ostobaság amiben én hiszek, tehát hülyének nézel. Nekem az ostobaság amiben te hiszel, tehát én nézlek hülyének. Egyszerű!😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!