Mit gondoltok a holnapi német választásokról? Kinek szurkoltok? És kinek semmiképpen nem?
Leszarom a németeket, és az életüket, nem ott élek, semmi vonatkozásom nincs hozzájuk, annyi hogy az ő termékük zabálom hazai polcról sajnos...
Most komolyan téged azok érdekelnek, nem a Te hazád választási kimenetele?
AfD
De szerintem komcsi kormány lesz. (Linke) az tényleg az
SPD-Grüne-Linke
AFD-t józan pártnak nevezni, azért nem semmi. nem létező klimapolitikájukkal, Európa ellenes viselekdésükkel, 0 szociális értékekekkel és gazdagokkal való összejátszásukkal minden csak nem józan párt az AFD, de persze ez csak az én véleményem.
Én német állampolgár vagyok, és én a Párt-ra (die Partei) fogok szavazni, mivel bár egy kispárt, ami a paródián alapszik, de a jelenlegi felhozatalból amúgy se választanék senkit se szívesen, és a szavazattal legalább segítem a párt müködését ami abban rejlik, hogy fényt derítenek más pártok és a politikai élet abszurditására.
Én a liberálisoknak (FDP) drukkolok. Bár nem ők fognak nyerni, hiszen 10-13% a támogatottságuk, a koalícióba bekerülhetnek, és így nem kerül be a Linke, és nem lesz szélsőséges a kormány.
Igazából én mindenkinek szurkolok aki a Linke ellen van.
Az FDP programja meg amúgy szimpatikus legalábbis nagyrészt, de tökéletes meg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!