Szlovákia és Románia szeretne még területeket Magyarországtól?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 18:21
1/9 meszike91 válasza:
Max pár szlovák és román nacionalista.
2/9 anonim válasza:
A szlovák és román "Mihaazánkosok" biztosan. A többiek egyszerűen csak nyugodtan szeretnének élni a munkájukkal megkeresett pénzükből.
3/9 anonim válasza:
Nem annyira, de eredetileg többet szerettek volna. A tótok Balassagyarmatot és más területeket, az oláhok a Tiszáig akartak menni, mert az a téveszméjük, hogy ők dákorománok.
4/9 anonim válasza:
A szlovák és román állam nem, de a lakóik nem bánnák.
5/9 anonim válasza:
Ha rajtuk múlna, igen, főleg a szőröstalpúak.
6/9 kretens válasza:
Egyébként én sokat gondolkodtam azon hogy mivel mi egy megcsonkitott kis ország vagyunk és még ráadásul hirtelen le akarna rohanni minket a szomszédaink akkor végérvényesen pontot kell tenni a történet végére.Titokban vegyi fegyvereket kéne gyártani és ha ez a gyalázat megtörténne akkor velünk együtt pusztulnának mert nem lenne joguk többé az élethez mivel a világtörténelemben bár lehet tagadni de a legnagyobb gusztustalanságot Magyarország ellen követték trianonnal.Bizony ki kell dogozni egy forgatókönyvet hogy ha szomszédaink ezt meg mernék tenni akkor egy sem menekülhet csak a biztos halál.Mi dicsőséggel mennénk a másvilágra ők viszont egyenesen a pokolba.
7/9 anonim válasza:
#6: Ez nem hülyeség. Főleg annak fényében, hogy az ország földrajzi viszonyai nem éppen kedveznek a védekezésnek.
8/9 anonim válasza:
Amit írsz az nem hősiesség és dicsőség, hanem hülyeség.
9/9 anonim válasza:
Helló énfelvidéki vagyok és jobban örülnék a visszacsatolásnak mint a leválasztásnak.A románokat illetően nem tudok nyilatkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!