Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » 2055-ben már lehet, hogy egy...

2055-ben már lehet, hogy egy Európa nevű ORSZÁG-ban fogunk élni?

Figyelt kérdés
és még egy kérdés: ha az Unió egy ország lenne, a későbbiekben is fel tudná venni a versenyt az USA-val, Kínával, Brazíliával, Indiával?
2010. aug. 31. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetetlen lenne. Hatalmasak a fejlettségi eltérések...
2010. aug. 31. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
A nyugati országoknak nagyon nem lenne kedvező.Ha egy ország lenne az unió mindenki menne nyugatabbra pl a románok Angliába v Németo.ba .... szerintem a nyugat nem szeretné
2010. aug. 31. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
Persze de hallod most is az van a Schengeni övezet hatása által most is keletről, nyugatra mennek a bevándorlók, és látjátok Nicolas Sarkozy tesz is érte h ne arra menjenek ill. a bevándorlók vissza is kerüljenek...
2010. aug. 31. 23:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem lehetne.

"Nem lehet, hanem remélem. Nem értem miért gondolják, hogy ezzel megszűnne a Magyarság, vagy a többi nemzet. Ott van pl. az Egyesült Királyság, egy ország, de több nemzet"

Ez igen rossz példa. Nézz meg pl egy nyelvi térképet. Az egyesült királyság előtt volt önálló Wales, meg Skócia, megalakult az Egyesült királyság, és mára már ténylegesen kihalófélben van a skót meg a walesi nyelv. Anglián belül a kornwalli nyelv már egyszer ki is halt, most próbálják újraéleszteni, szal az Egyesült Királyság sem a "tökéletes mintapélda", Amerikáról meg ne is beszéljünk.

Itt sajnos szerintem nem lehetne, túl sok a kisebb-nagyobb ellentét az országok között, meg elég sok nagy vitát kiváltana.

2010. szept. 5. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!