Hol voltatok és mit csináltatok 2001. Szeptember 11.-én?
Konkrétan emlékszem mindenre, beleégett a tudatomba.
Ültem a kanapén, néztem egy unalmas műsort a tv-ben és ekkor egy fekete képernyő, majd figyelmezető felirat, megtámadták az USA-t, tenorista támadás történt.
Nemsokára hívott az unokatesóm is, aki kinn élt, elkezdi ott kávézott a közelben, mindenki ugrált fel a kávézóban is, mikor hallották süvíteni a gépeket a belváros felett.Majd a csattanás, de akkor már mindenki az utcán volt.
Ami utána volt az volt a félelmetes, sok tűzoltó rendőr ettől került a pszichátriára, mert oda kellett menniük.Csak azt hallottad hogy hírtelen megszólalnak az autók riasztói,kávézók teraszain lévő előtetők törnek, és platty,platty,platty...ugráltak ki az emberek a legfelső emeletekről, több száz ember ugrott ki, testek testrészek voltak szerteszét, de akkor még csak égni kezdett a torony később dőlt össze.
Aki ezt élőben átélte, soha nem felejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!