Kik azok a tömegek akik tüntetnek Kabulban a Talibán ellen?
Rákerestem, mert eddig nem is hallottam a dologról.
Hát úgy tűnik, hogy a nők azok...
Tudod, vannak ott, akik síiták. Vannak, akik perzsa vagy török nyelvűek. Vannak akiknek mongoloid az arcszerkezetük. Vannak úgy húszmillióan, akik csak azért kerültek, és élnek Afganisztánban, mert rosszul húzták meg a nagyhatalmak az országhatárokat. Dehogy akarják ők a tálibokat a fejükre! Meg vannak nők is nemzetiségtől függetlenül, akik nem akarják, hogy eladják őket 18 évesen feleségnek, és csak férfi kísérővel, csadorban léphessenek ki a kapun. És igen sok családnak van halottja a legutóbbi tálib uralta időszakból.
Tudom, hogy mennek ezek a "libsi Amerika ne csendőrködjön, éljenek a tálib szabadságharcosok"-féle megnyilvánulások, csak ez esetben ez az az értelmi szint, mintha a románok lerohannák a színmagyar falvakat, aztán kiabálnátok, hogy éljenek a román szabadságharcosok, hogy felszabadították a román falvakat a romlott nyugati fertőből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!