Boris Johnson a holland szurkolók fütyülésén is kiadkad majd a Forma-1 időmérőn/futamon?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkor rasszizmus ha magyarok csinálnak ilyet?2021. szept. 4. 16:43
2/19 Molyember válasza:
Szemét nyugat, báncsák a szegény magyarokat, akik csak jóindulatúan huhogtak, dobálóztak, és (amúgy igen meggyőzően) majmot utánoztak. Igenis jogunk van primitíven viselkedni, jogunk van hülyét csinálni magunkból a fejlett világ előtt, jogunk van olyan hányadék képet mutatni magunkról, amilyet csak tudunk. Ezt nem veheti el tőlünk egy "kis, széteső ország" vezetője, és ne akarja a többi nyugati ország sem, hogy Marika szúrósan nézzen rájuk. Pedig megérdemelnék.
3/19 A kérdező kommentje:
2: a kérdésre is írsz valamit?
2021. szept. 4. 17:00
5/19 anonim válasza:
Nem huhogtak,fütyültek.van a 2 között némi rasszista jellegű különbség.
7/19 anonim válasza:
6! Ha te huhogsz az nem rasszista!!! (Vszinüleg ezért nem érted.)
8/19 anonim válasza:
Én nem huhogok, tényleg "műveletlen" vagyok, s nem tudom mit jelent ez.
10/19 IV. KecskeShajt válasza:
A huhogás a forradalomellenességet jelentette a francia forradalomtól kezdődően, most átvitt értelemben itt BLM-ellenesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!