Ha Trump vonta volna ki afganisztánból az amerikai hadsereget, és emiatt elszabadult volna a tálib uralom, mekkora lenne a libernyák hiszti?
"Ha Biden csinálja, akkor meg nincs látnivaló."
Miről beszélsz, fogyatékos? Nem csak az Origo meg a Pesti Srácok tálalásában kellene külföldi sajtót fogyasztani :D A libernyák nyugati média egyöntetűen Bident hibáztatja a kivonulásért.
Lásd:
Akkora egységsugarú jobberdroid vagy, hogy görcsösen mindent bele akarsz szuszakolni a rég kimerevített világképedbe, még akkor is, ha a valóság ennek a tökéletes ellentéte. Szánalmas, mondhatom :)
Ja de ezt az amerikaiknak tudniuk kellett.
Tudod erre vannak a titkosszolgálatok !
Nógrádi titkosszolgálatok nélkül megmondta, hogy ennek az afgán kormánynak napjai vannak hátra és nem hónapjai. Egyszerűen csak reálisan kellett volna elemezni a helyzetet
Ezek nem libernyák oldalak, de én a hazai állapotokról beszélek. Hány olyan ellenzéki portál és politikus van, akik a szeretett Bidenük szemére vetik a történteket.
A stíluson meg javítsál, mert szájbaváglak.
Pont arról vakerálok, hogy NINCS libernyák hiszti, köszönöm a megerősítést, észlény.
"Ezek nem libernyák oldalak, de én a hazai állapotokról beszélek."
Aha, értem, a Washington Post meg a The Atlantic nem híresen baloldali lapok. Miket nem tanul az ember :DDDD
Magyar politikusoknak és lapoknak meg mi dolguk lenne hevesen ítélkezni két totál idegen ország ügyeiről? Viktorbasid is csak visszafogottan annyit mondott egyszer, hogy elhibázott lépés volt.
"A stíluson meg javítsál, mert szájbaváglak."
Ujujjú, rettegek :)))
Sikerült értelmezned a kérdést?
"Aha, értem, a Washington Post meg a The Atlantic nem híresen baloldali lapok."
Hát eddig nem arról volt szó, hogy a baloldaliak meg a liberalisták nem ugyanazok?
"Magyar politikusoknak és lapoknak meg mi dolguk lenne hevesen ítélkezni két totál idegen ország ügyeiről?"
Nem dolguk, de amíg Trump volt hatalmon folyamatosan bírálták őt, a BLM miatt, a klímaegyezményből való kilépés miatt, a gyűlöletkeltés miatt, a járványkezelés miatt. Hát én úgy érzem illene bírálni Biden bácsit is az afgán helyzet kezelése miatt, mert még a végén azt hiszi az ember, hogy nem pártatlanok.
"Ujujjú, rettegek :)))"
Retteghetsz is, küldöm mindjárt a fekete autót, muhaha :)
"Nem dolguk, de amíg Trump volt hatalmon folyamatosan bírálták őt, a BLM miatt, a klímaegyezményből való kilépés miatt, a gyűlöletkeltés miatt, a járványkezelés miatt."
Nahát, akkor gondolom nem esik nehezedre párat linkelni, ugye?
Segítek: DK-tól szeretnék klímaegyezményes Trump-kritikát, a Momentumtól pedig járványkezeléssel kapcsolatost. Menni fog, ugye? Hiszen azt állítod, hogy csak erről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!