Tucker Carlson műsorvezető nevét ismerte már azelőtt itt valaki, hogy eljött erre a MCC-rendezvényre? Ha igen, milyen benyomásod volt róla?
#1 vagyok.
Igen, mértékadó, mert a műsora az egyik legnézettebb Amerikában.
Azt nem mondanám, hogy nagyon üldözik, de a liberálisok utálják, mert nagyon szókimondó, és bizony sokszor ellentézes dolgokat fogalmaz meg a liberális mainstreammel.
2-3 éve hallgatom néha. A Fox többi emberéről nem tudom mennyire hihetőek de ő előtte le a kalappal. Tavaly a "többnyire békés tüntetések" alatt is az összes csatorna közül egyedül az ő műsorában lehetett hallani hogy valójában mi folyt odaát. És javára szóljon még hogy novemberben se ugrott egyből arra hogy "csalás történt" hanem (aakkor még a sok dislike ellenére is) azt mondta várjuk meg mi lesz még az újraszámolásokból meg a Legfelsőbb Bíróságon hogy döntenek majd. Hajlandó mindkét oldalt kritizálni ha kell. Ő jelenleg a leghitelesebb kommentátor Amerikában és ezt rengeteg amerikai is tudja.
Az pedig nemzetközileg hatalmas dolog hogy nyíltan felszólalt Orbán mellett (és én nem vagyok egy Orbán-fan). A CNN, MSNBC stb. is (akik sereghajtók Tucker műsora mögött) csak akkor találták meg hirtelen Magyarországot a térképen amikor kiderült hogy Tucker odarepül.
Évek óta követem az amerikai jobboldali média figuráit, köztük Tucker Carlsont is. Nem nevezném meggyőződéses konzervatívnak egyébként, Tuckernek időnként változik a mondanivalója, az éppen aktuális trendek jegyében. 2016 előtt inkább mondtam volna amerikai értelemben vett klasszikus konzervatívnak, de Trump elnöksége alatt kicsit ő is átment ebbe a populista irányba, ami épp akkor népszerű volt az amcsi jobboldalon.
Szimpatikus figura, jó a beszélőkéje. Mértékadó annyiban, hogy a legnézettebb jobboldali tévén (Fox) a legnézettebb műsor (Tucker Carlson Tonight) az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!