Oroszország vagy Ukrajna?
Ha te töri szakos vagy, akkor tipikus bölcsész beállítottságú seggfej vagy. De szerintem inkább hazudsz.
Aki kicsit is tájékozott a közelmúlt eseményeit illetően, az semmi módon nem ukrajnázik, és tudja, hogy Ukrajnában külföldi puccs történt, és azt is tudja mit jelent az Ukrajna elnevezés.
Ahogy azt is, hogy a 20. században minket nem Oroszország, hanem a Szovjetunió sanyargatott.
Amúgy meg visszatérve a tudathasadáso orosz agreszióra...Anno csomó videót láttam a kijevi tüntetésekről. Rendenntartók tucat számra videózták, amikor kikaptak egy egy ilyen főbohócot a tömegből, akkor nagyon soknál volt külföldi és/vagy gyanús irat.
De gondolom ezek fake orosz videók voltak :P
A kérdésedet, meg a leirt hülyeséged efy mémhez tudom hasonlítani, ahol egy dalmata ül a szétrágott bútoron és szövegbuborékban mondja; "Az oroszok voltak".
Te nem történész vagy, hanem sima neolibsi hangulatkeltő.
bocs, félálomban voltam és a kommented egy barom válaszolóval kevertem össze.
Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!