1/15 anonim válasza:
Lehet csak nálam rossz, de valami van a kérdéssel. A főoldalon olvasható (már ameddig) de ha belekattintok akkor telefonon és gépen is ilyen: [link]
2/15 anonim válasza:
Rákattintva nekem pc-n se olvasható.
3/15 anonim válasza:
Oroszo., Kína van olyan erős gazdaság, hogy igen, megáll az US-val szemben. A többi kérdéses.
4/15 anonim válasza:
Telorol nekem sem irja ki a kerdest
6/15 anonim válasza:
Azért Kuba nem igazán nevezhető nagyhatalomnak.
7/15 A kérdező kommentje:
Bocs biztos valamit elbasztam ha nem látszik a cím akkor elmondom a kérdés arról szól hogy a nyugatellenes országok sikeresebbek lehetnek a jövőben az usanal
2021. júl. 31. 15:02
8/15 IV. KecskeShajt válasza:
A kérdező orosz hacker xD
9/15 IV. KecskeShajt válasza:
Az USA már most sem sikeres: vereség Afganisztánban, folyamatos kormányellenes lázongások (BLM, Antifa). Folyamatosan visszakoznak Kína javára, mint ahogy az történt Hong Kong és Taiwan esetében is. Ugyanezt a trendet követik az ottani cégek is.
De Kuba és Venezuela is válságban van. Észak-Korea is lassan fejlődik, egyedül az atomfegyverei miatt van jelentősége.
Oroszország is eléggé stagnál, ahogy Irán is. Kína az, aki komolyan veszélyezteti az USA megmaradt nagyhatalmi pozícióját.
10/15 A kérdező kommentje:
Remélem világháború nélkül legyőzi Kína az usat és végre más világ jon
2021. aug. 1. 12:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!