Izland Müller Cecíliája már megmondta hogy a covid
korlátozások akár 15 évig is eltarthatnak, úgy hogy a
lakosság 75%-a már be van oltva. Felfogjátok már végre
hogy mi folyik körülüttünk? Szerintetek még meddig fog
ez tartani ha nem teszünk semmit?
Szerintem ez súlyos paranoia! Kezeltesd magad, kérdező!
2021. júl. 31. 00:43
22/40 anonim válasza:
"Az oltás valójában 99%-ban grafén-oxidot tartalmaz ami egy méreg ami a sejteket oxidálja és az úgynevezett kovid szerű tüneteket okoz."
Mire alapozod ezt a kijelentést? Melyik oltás? Van vagy 20 féle. Pfizer, Astra, Sinopharm okozza? Miért van alig olyan ember, akinek komoly baja lett az oltástól, ha ez egy méreginjekció?
"Ez a magyarázat arra is hogy sok oltott mágneses lett, ugyanis a grafén-oxidnak van ilyen tulajdonsága."
Ki lett mágneses az oltástól? Miért nem lett az összes oltott mágneses, miért csak egyesek változtak tőle mágnesessé?
2021. júl. 31. 01:19
23/40 anonim válasza:
Letöröltette a hozzászólásomat, pedig csak annyit írtam, hogy ez már súrolja a paranoia határát.
2021. júl. 31. 03:21
24/40 anonim válasza:
Ne törődj velük Kérdező mert nem fogják sosem megérteni mert nem akarják XD
Röhögj egy jót rajtuk és töröld is a kérdést mert itt csak a mocskolódás megy meg az okoskodás a semmire :D
2021. júl. 31. 08:35
25/40 anonim válasza:
Kérdező, te tettél már valamit az elnyomás ellen, vagy te is csak a neten lázadsz, mint a hozzád hasonlók?
2021. júl. 31. 09:12
26/40 anonim válasza:
De most komolyan. Honnan veszed, hogy 99% grafén-oxid?
Mert én szerintem nem az. Szerintem 99% cián. Most akkor?
2021. júl. 31. 11:20
27/40 Koplárovics Béci válasza:
"Honnan veszed, hogy 99% grafén-oxid?"
Hát onnan veszi, hogy a "spanish lab" megvizsgálta, és a "medical expert" megerősítette. Igaz, a spanish lab nem tudjuk, hogy valami droglabor-e, de a medical expert az legalább egy egészségügyi közgazdász. Ez is egy vicc, csak sajnos sok a hülye, aki beveszi. Gondolom a mágnesesség miatt már csak aluborítással jár.
2021. júl. 31. 11:28
28/40 anonim válasza:
Béci, ezt még elfogadom, ha ebből azt szűri le, hogy van benne minimálisan. Na de 99%? Ismétlem: KILENCVENKILENC SZÁZALÉK??? Vagy ez olyan 99%, mint Karácsony gang-je, ami valojaban 1% se?
2021. júl. 31. 11:34
29/40 Koplárovics Béci válasza:
Hát ha neki 99%-ot írnak, akkor annyit fog elhinni. Ha 102%-ot, akkor meg annyit. Azt ugye tudod, hogy az ilyen összeesküvés-elmélet hívők általában a kevésbé iskolázottak közül kerülnek ki? Szóval semminek nem fog - és nem is lesz képes - utánajárni. Esetleg rákeres, dehát "a bitchute-tól a vilagigazsaga-ig mind megírta, akkor hát nem lehet akkora hülyeség"...
2021. júl. 31. 11:40
30/40 anonim válasza:
Amit meg lehetne tenni, azt az emberiség túlnyomó hányada kategorikusan elutasítja, innentől kezdve feleslegesek ezek a "kérdések". A megfejtés: Globális, három hetes, időben összehangolt, teljes zár. Amíg ez meg nem történik, addig fogunk maszatolni a különböző mutációkkal - nemhogy az "Omega-mutációig" bezárólag, hanem el fogjuk használni még a kínai ABC-betűit is az ASCII-kódokkal keverve. Lehet nem egyetérteni velem, de ez a lényegen nem fog semmit változtatni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!