Brigitte Bardot szerint „Franciaországot kasztrált besz*riak bandája kormányozza”. Igaza lehet?
"Én, Franciaország egyik szimbóluma, alig ismerem fel a hazámat, amelybe egy idegen (külföldi) gazember (csibész) nyomult be, aki az autentikus franciákat fenyegeti. Franciaországnak egy jelentős része már nem a franciákhoz tartozik. Undorító lett."
"Franciaországot ma gyávák kormányozzák, akiknek nincs vér a pucájukban, papucshősök, gyáva nyuszik és kasztrált beszariak kormánya."
Fogalmazott Brigitte Bardot. Vajon igaza lehet? [link]
Igaza van neki.
De, ezt eddig is tudtuk.
Ideje lenne a liberális demokratákat felelősségre vonni a tetteik miatt.
Franciaország: évekig tartó rendkívüli állapot; állandó terrorfenyegetettség; muszlimok beözönlése; feketék beözönlése a volt gyarmatokról; a Charlie Hebdo szerkesztőinek lemészárlása; zsinagógák és zsidók elleni fokozódó erőszak; tanár lefejezése; idős nő lefejezése a templom előtt; katolikus pap torkának elvágása; stb.
2020. Szilveszterén 861(!) autót gyújtottak fel a migránsok, de Macronék örvendeznek, mert az elmúlt 5 évben így is ez volt a legalacsonyabb szám.
Ezek itt francia korosztályos válogatottak:
Nem, nem Nigéria és nem is Kenya, hanem Franciaország. A sötét jövő...
4-es, itt még legalább van 3 fehér bőrű. Én emlékszem olyan Franciaország válogatott meccsre, ahol az összes francia focista fekete bőrű volt.
A párizsi metrón már az 1990-es évek első felében turistaként másfélszer annyi fekete bőrűt láttunk, mint fehér bőrűt.
Még jó régen olvastam, hogy Franciaországban a harmadik legnagyobb létszámú vallás az iszlám.
Ja, prostrisrácok, oké akkor megnyugodtam. kíváncsi lennék mi volt az eredeti nyilatkozat amit BB mondott. Már ha mondott valamit. És ha igen, milyen kontextusban mondta.
Prostrisrácok, origó, 888 meg a többi szemét azt se tudja mit hazudjon össze tényként eladva. Remélem arra vigyáznak hogy nem egy tegnapelőtti Elvis-interjút közölnek majd le amiben az 1977-ben elhunyt előadóművész a nyugat hanyatlását ecseteli...
Ezek az újságok nem hitelesek. A magyar adófizetők pénzéből a csillagokat lehazudják az égből is. Először is ennek a megtapasztalásához amit én teszteltem és garantálok neked az egyik lehetőség Vágó István bekövetése s Facebookon. Ezek folyamatosan kiforgatnak mindent az adófizetői forintodból hazudnak az arcodba. Mindig beleállnak ezek a mocskok az ellenzékbe, és akkor Vágó mindent megmutat, újságcikkeket, bizonyítékokat.
Ezek nem újságírók, hanem prostituáltak. Az újságíróknak régen még volt etikájuk és lelkiismeretük, de a pénz mindent felülír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!