Miért operálják át a gyerekeket, ha utána később megbánják is akár öngyilkosok lesznek miatta?
mert ugyanolyanok, mint a nácik és a kommunisták
az eszme mind felett
ez a harc lesz a végső
"Melyik magyar iskolában propagálják az ilyen nemváltoztatást?"
Szerencsére egyikben sem, és hála a pedofil ellenes törvénynek ez így is marad.
A "pedofilellenes" törvény előtt se hallottam a "nemváltás propagálását".
De legalább a törvény megoldotta az itthon valójában nem is létező problémát. Véletlen sem a gyűlöletkeltés volt a cél.
ja, tehát ha valamiről te nem hallottál az nem létezik
akkor miért vicsorog a libsi világ? hogy hoztak egy törvényt a semmi ellen? ez miért is zavarja őket?
Hát figyu, több ismerősöm megkérdeztem más sulikból, több random csoportban is rákérdeztem, hogy ki hallott a törvény előtt ilyesmiről iskolában. Kétszáznál több tapasztalatról szóló visszajelzést biztos kaptam, és abból egy volt, akinek beszéltek ilyenről, ott is azért, mert valaki rákérdezett a felvilágosító órán.
Egyébként meg az a baj a semmi ellen hozott törvénnyel, hogy gyűlöletkeltő. Szaporodnak miatta az olyan esetek, hogy valakit megvernek egy szivárvány miatt, olyan is volt, hogy valaki azon háborodott fel, hogy egy kislány csillámpónis felsőjén szivárvány volt.
Meg amúgy törvénykezhetnénk olyasmi érdekében is, ami létező probléma. Például az alkohol reklámozását is be lehetne tiltani, sok az alkesz az országban. Ez miért nem érdekel senkit? És még egy csomó minden van, amivel foglalkozhatna a kormány, ahelyett, hogy a semmi ellen gyűlöletkeltő törvényeket hoz, hogy hasznot húzzon a kialakult feszültségből.
itt nem a véleményt, hanem a válasz hasznosságát kell értékelni... :)ű
tehát a baloldali agresszivitást tükrözi :)
soha többet baloldal
soha többet államcsőd
soha többet eladósodás
soha többet gyurcsány házaspár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!