Végre lebukott a háttérhatalom?
Figyelt kérdés
Eddig csak sejteni lehetett, hogy az illuminati figyeli az embereket. Most már tény, ami eddig csak sejtés volt. A repülőkből terjesztik a nanorészecskéket, amiket az 5G tornyok felerősítenek. Az emberekben lévő chip, amit a kamu covid elleni oltással kaptak pedig bevonzza ezeket. Ezzel aki be van oltva, folyamatosan tudják, hogy hol van és hallanak mindent. Okos emberek azt mondják, hogy egyelőre csak figyelik az embereket, de lehet hogy később irányítani is fognak mindenkit. Engem nem, mert én tudom hogy mi az igazság.2021. júl. 23. 10:40
11/11 anonim válasza:
10-es: mesélj, miért "kísérleti oltás"? Csendesen megjegyezném, hogy például az az influenza-vakcina, amit minden évben százezrek vesznek fel, jóval kevésbé hatékony (kb. 60%-os hatásfokú) és nagyságrendekkel kevesebb erőforrást és időt szánnak azok tesztelésére, mint a jelenlegi vakcinákra. Ezeket az oltásokat sokkal több emberen tesztelték a nyilvánosságrahozásuk előtt, mint BÁRMILYEN másik oltást a világtörténelem során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!