Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mégiscsak be akarják hozni az...

Mégiscsak be akarják hozni az iszlám forradalmat Európába?

Figyelt kérdés

A német belföldi hírszerző ügynökség, a Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal pénteken azt közölte, hogy új dokumentumokat szerzett, amelyek megerősítik, hogy Irán propagandaközpontként használta a hamburgi Imami Ali mecsetet Irán iszlám forradalmának Európába történő exportálásához.

[link]

2021. júl. 23. 09:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%
Nem hallottam rola, hogy buddhistak olyan nagy szamban erkeztek volna 2015 korul, mint a muszlimok. Arrol sem hallottam, hogy letrehoztak volna no-go zonakat. Es arrol sem hallottam, hogy valamely buddhista allamnak celja lenne az Europa eletebe valo barmifele beavatkozas.
2021. aug. 9. 17:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Mindenesetre Irán újabb támadásokat hajtott végre Izrael ellen.
2021. aug. 13. 17:38
 23/27 anonim ***** válasza:
67%

#20, ez nem teológiai kérdés.

Hívő muszlim elvágja a torkodat, mert azzal a Paradicsomba jut.

De hát látjuk, nem?

2021. aug. 13. 17:52
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

23, én 20 vagyok :) hogy állíthatsz ilyet, hogy hívő muszlim elvágja a torkod? Laktam egy laskásban már egy csomóval és képzeld egyik sem vágta el a torkom. Ti, vagy mi magyarok vagytok, vagyunk olyanok, akik elvágják a torkát annak, aki máshogy gondolkozik, nem a muszlimok, ne röhögtessél már!

Dumálgattam már sok arabbal a vallásról és magyarokkal is. Egyértelműen az arabok az elfogadóbbak.

2021. aug. 20. 17:46
 25/27 anonim ***** válasza:
20: "Nekem ugyanaz, ugyanott jött létre, kb ugyanakkor, ugyanazok a prófétáik... " Mohamed mióta prófétája a kereszténységnek? De az még hagyján, a Honfoglalás szerinted kb tegnap volt?
2021. szept. 4. 17:03
 26/27 anonim ***** válasza:
Bocs, nem a Honfoglalás, hanem mondjuk Amerika felfedezése :D
2021. szept. 4. 17:05
 27/27 anonim ***** válasza:
54%
24: milyen szerencse, hogy magyarokkal még nem laktál ezek szerint együtt, mert azok aztán átvágták volna a torkodat, hiszen mi olyanok vagyunk, ugye? Tedd fel kérdést bárhol, ki az, aki átvágja egy másik ember torkát, mert az másképpen gondolkozik, 100-ból 100 fogja azt válaszolni, hogy "a magyarok, azok olyanok!", senki nem fog muszlimokat mondani, igaz? Tele van a világsajtó magyar terroristákkal, akik torkokat vágnak át. Szerencse, hogy nem velem laksz, mert nyilvánvalóan másképpen gondolkodunk, és akkor átvágnád a torkom, ugye, magyar?
2021. szept. 4. 17:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!